Închide meniul

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid! A câștigat Liga Campionilor, iar acum e așteptat la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 19:16

Reclamă
Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid! A câștigat Liga Campionilor, iar acum e așteptat la FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid!

Hepta

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid! Patronul de la FCSB dorește să îl înlocuiască pe Andrei Vlad în această perioadă de mercato și încearcă un transfer surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-ar fi permis lui Vlad să plece de la FCSB în această vară, chiar dacă înțelegerea acestuia expira în luna decembrie.

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid!

Acum, potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gigi Becali dorește să îl înlocuiască pe Andrei Vlad cu Jesus Fernandez, care tocmai ce a retrogradat în Liga a 2-a cu FC Voluntari.

Spaniolul, în vârstă de 36 de ani, a fost legitimat la Real Madrid în sezonul 2013-2014. În acest timp, a prins 2 meciuri în poarta echipei din capitala Spaniei.

Chiar dacă a fost rezerva lui Iker Casillias, Fernandez are în palmares un trofeu UEFA Champions League, câștigat de „galactici” în anul 2014.

Reclamă
Reclamă 4

Jesus Fernandez a adunat totuși multe partide la echipa a 2-a a lui Real Madrid. În 61 de meciuri a fost pe teren, în care a încasat 67 de goluri.

În momentul de față, goalkeeper-ul spaniol este cotat la suma de 200.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul

Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul! Arnold Garita, în prezent liber de contract după plecarea din Arabia Saudită, a vorbit despre dorința de a juca pentru FCSB.

Reclamă

În urmă cu puțin timp, Garita discuta cu fanii săi pe rețelele de socializare și era întrebat dacă vrea să meargă la FCSB. „Spune-i domnului Becali să mă sune!”, i-a spus atunci atacantul unui fan.

Gigi Becali a aflat de dorința jucătorului în direct și a dezvăluit că dorește să îl contacteze pe Garita.

Acum, după declarația lui Gigi Becali, Arnold Garita a dezvăluit că și-ar dori să îmbrace tricoul actualei campioane a României.

„Declarațiile domnului Becali mă bucură știind că FCSB este un club pe care îl iubesc foarte mult, suporterii îmi trimit zilnic mesaje și îmi arată multă dragoste, și asta mă bucură, arată că am lăsat o imagine bună în România și sunt mândru de asta.

Sunt liber de contract și încă nu am luat o decizie cu privire la viitorul meu. Dacă domnul Becali a făcut această declarație. o să aștept să mă sune înainte de a lua o decizie pentru viitorul meu”, a declarat Arnold potrivit gsp.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-2. Revenire spectaculoasă a ucrainenilor, după ce au fost conduşi! Shaparenko şi Yaremchuk au marcat

17:30

VIDEOPaul Aron, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 2 din Spania! Cursa de sprint e sâmbătă (15:15, AntenaPLAY)

17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și