Închide meniul

Gigi Becali a pus tunurile pe vinovații pentru înfrângerea cu Rapid: „E fricos! Ăla nu mai bagă piciorul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 11:23

Reclamă
Gigi Becali a pus tunurile pe vinovații pentru înfrângerea cu Rapid: „E fricos! Ăla nu mai bagă piciorul!

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a pus tunurile pe vinovații pentru înfrângerea cu Rapid. Patronul de la FCSB a spus că ambii fundași centrali au greșit la golurile marcate de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, nici Pantea, unul dintre preferații patronului, nu a scăpat de furia lui Becali, despre care a spus că este fricos.

Gigi Becali a pus tunurile pe vinovații pentru înfrângerea cu Rapid

Nu pot să îmi dau seama. Nu ştiu ce a fost aseară. Eu am spus că dacă Rapid va juca cum a jucat cu Craiova, o să avem o mare problemă. Au jucat cu multă dăruire, au alergat foarte mult. Să vedeţi km alergaţi de Rapid.

Nu pot să spun nici buni, nici răi (n.r. Dawa şi Ngezana). Uite care e treaba cu Dawa. După ce a făcut greşeli, acum îi e frică să mai bage piciorul. La golurile luate sunt vinovaţi ambii fundaşi centrali, dar şi Pantea. Pentru ce tatonezi? E fricos. Cred că emoţia că în loc să îi cuprindă pe ei ne-a cuprins pe noi. Se întâmplă asta, sunt lucruri sufleteşti, nu ne dăm seama. Dar uite că pe noi ne-a curpins emoţia, a venit şi galeria. Ei când au văzut că galeria e aşa aproape de echipă, din dragoste, nu e bine mereu. Prea multă emoţie„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

FCSB – Rapid 1-2. Echipa lui Charalambous poate pierde primul loc

FCSB – Rapid 1-2. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut marele derby cu Rapid. Papeau şi Paul Iacob au marcat golurile victoriei. Pentru FCSB a marcat Dawa.

Reclamă

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excelent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman Vezi toate știrile
Citește și