Închide meniul

Gigi Becali a scăpat de el, dar Anamaria Prodan face anunţul: „Ianis Stoica e următorul jucător din Liga 1 care poate face pasul în Europa”

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2022, 9:59

Reclamă
Gigi Becali a scăpat de el, dar Anamaria Prodan face anunţul: „Ianis Stoica e următorul jucător din Liga 1 care poate face pasul în Europa

Gigi Becali a scăpat de el, dar Anamaria Prodan face anunţul

Ianis Stoica a fost prezentat la U Cluj / Hepta

Gigi Becali a scăpat de el, dar Anamaria Prodan face anunţul despre Ianis Stoica. Chiar dacă a făcut un pas înapoi de la FCSB la U Cluj, acolo unde a fost doar împrumutat de patronul roş-albaştrior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica are o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro şi a plecat după doar 630 de minute adunate în acest sezon la FCSB, după ce a ratat şi un transfer în Ligue 1, în toamnă.

Gigi Becali a scăpat de el, dar Anamaria Prodan face anunţul

„El este tânăr şi trebuie să joace. Trebuie să aibă continuitate. Ianis Stoica e următorul jucător din Liga 1 care poate face pasul în Europa”, a spus Prodan.

Rămâne de văzut cum va evolua jucătorul de 20 de ani la U Cluj, mai ales că acesta a pus în contractul cu ardelenii o clauză specială. Conform gsp.ro, el va juca un anumit număr de meciuri şi nu mai puţin de 45 de minute în cadrul acestora.

Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la U Cluj

Ianis Stoica a fost împrumutat, oficial, de FCSB la U Cluj. Atacantul de 20 de ani şi-a dat acordul să plece de la vicecampioana României şi a semnat actele.

Reclamă

Ajuns rezervă la FCSB, Ianis Stoica a aşteptat până în ultimul moment să primească o propunere din afara ţării. Forţat de Gigi Becali să plece, tânărul jucător a acceptat în cele din urmă să îmbrace tricoul ocupantei locului 14 din Liga 1.

Gigi Becali a anunţat, în urmă cu două zile, că s-a făcut împrumutul lui Ianis Stoica. Atacantul de 20 de ani a plecat de la FCSB şi va juca până la vară la U Cluj.

Patronul lui FCSB a dezvăluit că mai are şi alţi jucători pe lista neagră. Se anunţă noi plecări în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

”Da, l-am dat pe Ianis Stoica la U Cluj. A plecat sub formă de împrumut. Așa cum am mai spus, vreau să scap de trei-patru jucători. Am rezolvat cu unul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și