Închide meniul

Gigi Becali a scos doi jucători din prima echipă de la FCSB: „Nu vor mai fi titulari! Iau măsuri”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 8:25

Reclamă
Gigi Becali a scos doi jucători din prima echipă de la FCSB: „Nu vor mai fi titulari! Iau măsuri

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a scos doi jucători din prima echipă de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu le-a dat numele, dar a precizat că este vorba de jucători aduşi în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ia măsuri radicale după ce FCSB nu a reuşit să câştige partida din Cupa României de la Galaţi. Patronul de la FCSB a anunţat că doi jucători vor fi out din prima echipă. La pauză, FCSB a schimbat numai puţin de 4 jucători. Au ieşit David Miculescu, Mihai Lixandru, Andrea Compagno și Damjan Djokovic şi au intrat Darius Olaru, Dorin Rotariu, Alexandru Băluță și Adrian Șut.

Gigi Becali a anunţat că doi jucători vor fi OUT din prima echipă de la FCSB

Nu aveţi lumină să vedeţi clasamentul. Nu cred că dacă luam de la City cinci jucători, nu cred de la Real Madrid şi cred că… Vorbesc doar despre primul loc şi gata. Suntem pe locul întâi şi sunt mulţumit de echipă, dar de echipa pe care o ştiu eu. 

Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari în echipă şi mi-am pus baza în ei, i-am şi transferat dintre ei, dar nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de el. 

Dacă şi cu parcă se plimbau în barcă. Ştiu că sunt pe locul întâi, sunt mulţumit de echipă şi sunt jucători care nu vor mai juca„, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă

Răspunsul uluitor al lui Andrea Compagno atunci când a fost întrebat dacă îl afectează psihic ce spune Gigi Becali

Andrea Compagno a fost întrebat după Oţelul – FCSB 1-1 dacă este afectat psihic de declaraţiile lui Gigi Becali despre el. Atacantul italian a replicat că Gigi Becali va fi fericit dacă el va marca două goluri în următorul meci.

„A fost un meci foarte greu, ştiam de dinainte de a veni aici. A fost un gol superb marcat de Alex.

Am luat gol la ultima fază. Sunt două meciuri la care am luat gol la ultima fază. Da, am nevoie de gol, pentru un atacant e ca oxigenul, dar sunt şi perioade din acestea.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: dacă e afectat din punct de vedere psihic de declaraţiile lui Gigi Becali despre el) Nu, nu sunt afectat psihic. Ştiu că patronul nostru are momente din acestea, dar ştiu sigur că dacă meciul viitor dau două goluri e fericit. Îmi doresc mereu să îmi îmbunătăţesc performanţele. Anul ăsta aş fi dorit să dau 22 de goluri. Sufăr, dar eu încerc să muncesc şi mai mult dacă nu vin rezultatele. Aştept momentul meu”, a declarat Andrea Compagno pentru digisport.ro după Oţelul – FCSB 0-0.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric Vezi toate știrile
Citește și