Închide meniul

Gigi Becali a stabilit clasamentul pentru sezonul viitor! Detaliul care poate răsturna toate calculele

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 13:54

Reclamă
Gigi Becali a stabilit clasamentul pentru sezonul viitor! Detaliul care poate răsturna toate calculele

Gigi Becali a stabilit clasamentul pentru sezonul viitor

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a stabilit clasamentul pentru sezonul viitor. Patronul de la FCSB s-a declarat convins de faptul că echipa sa va triumfa din nou în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit şi o reacţie despre noul antrenor de la Rapid, Neil Lennon. Acesta a subliniat că nord-irlandezul poate răsturna toate calcuele în lupta pentru podium.

Gigi Becali a stabilit clasamentul pentru sezonul viitor

Latifundiarul din Pipera a declarat că CFR Cluj va încheia pe locul secund campionatul viitor, iar pentru ultimul loc de podium se vor lupta Rapid şi Universitatea Craiova.

Gigi Becali a transmis că urmează să se convingă de Neil Lennon, mărturisind că loturile celor două rivale sunt asemănătoare din punct de vedere valoric.

„Vă spun ordinea: FCSB, CFR… Rapid și Craiova nu știu în ce ordine să le pun. E obiectiv la ei locul trei. Asta e părerea mea la ora asta.

Reclamă
Reclamă 4

E posibil să-mi schimb părerea. E posibil să-l văd pe Lennon că e mare antrenor și să-mi schimb părerea. Dar la ora asta sunt aceleași loturi”, a declarat Gigi Becali.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe Baeten şi Bauza

Reacţia lui Gigi Becali după ce Adrian Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe William Baeten şi Juan Bauza a venit. Patronul de la FCSB nu-l regretă decât pe Baeten, jucător pentru care a şi făcut o ofertă de 200.000 de euro.

Becali susţine că talentul lui Bauza nu l-ar fi putut ajuta să se impună în primul 11 al lui Elias Charalambous. Asta chiar dacă sud-americanul cotat la 850.000 de euro a marcat 8 goluri în stagiunea precedentă.

Reclamă

„Am spus eu vreodată că-l vreau pe Bauza? Ce mă interesează pe mine că e talentat. A fost vorba doar de Baeten, am făcut ofertă de 200.000 de euro. Niciodată nu m-a interesat Bauza.

Nu e de ajuns să fie talentat. Nici gratuit nu m-a interesat. Ce să mai cumpăr de la Mititelu? Ce să aibă Mititelu ca să iau de la el? S-a întărit cu Baeten, că e jucător, dar poate Bauza e veriga slabă. Cred că joacă la Petrescu”, a spus Becali.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și