Închide meniul

Gigi Becali a venit cu explicații. Latifundiarul a dezvăluit de ce a reacționat dur, după Adunarea Generală a LPF

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2023, 19:38

Reclamă
Gigi Becali a venit cu explicații. Latifundiarul a dezvăluit de ce a reacționat dur, după Adunarea Generală a LPF

Gigi Becali a venit cu explicații

Gigi Becali într-o conferinţă la palat / Hepta

Gigi Becali a venit cu explicații. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre ieșirea sa necontrolată, de la finalul Adunării Generale a LPF, unde se propunea eliminarea regulii U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF. Patronul de la FCSB le-a cerut oficialilor din Liga 1 să voteze dacă sunt de acord sau nu cu regula U21. Revolta latifundiarului din Pipera nu a avut rezultat, deoarece doar şapte echipe au votat în favoarea lui, iar acest lucru l-a enervat la culme pe patron.

Gigi Becali a venit cu explicații. Patronul de la FCSB nu crede că a exagerat

Patronul celor de la FCSB nu crede că a exagerat, după ce a jignit oficialii echipelor care nu au votat în favoarea demersului său. Chiar dacă i-a numit pe reprezentanții echipelor care nu au fost de acord „sclavi”, acesta este de părere că vorbele sale nu trebuie interpretate într-o manieră jignitoare, pentru că se referea doar la votul în sine.

„Nu (n.r. nu crede că a exagerat), sa spun de ce. A vota ca să faci ceva obligatoriu înseamnă, pe scurt, sclav. Înseamnă că eu am mentalitate de sclav. M-ai întrebat ceva, pui întrebarea și dupa dai răspunsul singur. Dacă mi-ai pus o întrebare, eu ți-am spus părerea mea.

Daca mă pui să votez ‘Vrei să fii liber sau obligat?’ și alegi a doua variantă, ești sclav, asta am spus eu! Eu votez să fiu liber. Noi discutam acea lista, vorbeam strict despre acel vot, nu despre altceva”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Echipele care au votat pentru:

Echipele care au votat împotrivă:

Echipele care s-au abținut:

Reclamă 4 / 0/3
  • Farul Constanța
  • Sepsi OSK

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu!

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a atacat latifundiarul, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și