Închide meniul

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş: „Îl aștept cât vrea, e principala opţiune, e cel mai bun dintre toţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 13:05

Reclamă
Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş: „Îl aștept cât vrea, e principala opţiune, e cel mai bun dintre toţi

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş, în tricoul naţionalei / Profimedia Images

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş. Patronul FCSB a precizat că îl aşteaptă în continuare pe internaţionalul român şi o să continue să îl aştepte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a lăudat pe internaţionalul român. Milionarul a spus că el e cel mai bun fundaş din România.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş

Mai multe știți voi decât eu. Pe mine mă interesează roadele. Vedem roadele dacă sporesc, întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. E, bine. Nu, la revedere! Nu mai luăm orice jucător, la duzină, claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulțumiți de Dawa în cantonament.

Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune, că e cel mai bun dintre toți. Acum, e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, ei i-au făcut o contraofertă prin impresari. Impresarul a făcut altele, că ‘domne, că Gigi, ai luat pe el 10 milioane’. Lasă, mă, pui ce am luat. Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Tg. Jiu). Eu, și cu 10 milioane, și fără, tot aia. Dar el, la revedere, dacă nu-l luam eu. Cine îl vindea cu 10 milioane? N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar, el nu zice nu. Am vorbit, am înțeles că ar vrea să revină în România, mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane, că e băiat strângăreț, are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Omul vrea să se retragă cu familia, să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Reclamă

Salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Vlad Chiricheş pentru o revenire la FCSB

Salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Vlad Chiricheş pentru o revenire la FCSB nu se apropie de suma pe care o doreşte căpitanul naţionalei pentru a juca din nou în Liga 1.

Conform playsport.ro, Becali i-a propus lui Vlad Chiricheş un salariu anual de 300.000 de euro, echivalentul a 25.000 de euro pe lună. Totuşi, fundaşul de 33 de ani cotat la 900.000 de euro ar cere 500.000 de euro pe an, adică peste 40.000 de euro pe lună.

Rămâne de văzut dacă Becali îl va convinge pe Chiricheş, aflat acum fără contract după despărţirea de Cremonese. Gigi a renunţat la Jonas Tamm şi Iulian Cristea şi la echipă a ajuns doar Siyabonga Ngezana, fotbalist prezentat deja oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş a jucat la echipa lui Gigi Becali în perioada 2012-2013, câştigând un titlu în Liga 1 şi Supercupa României. El a mai evoluat apoi pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Marius Şumudică a analizat transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Marius Şumudică a analizat transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Vicecampioana României l-a transferat pe fundaşul sud-african de la Kaizer Chiefs.

Marius Şumudică a analizat transferurile făcute de FCSB în această vară şi este convins că vicecampioana României a mizat pe calitate, nu pe cantitate. De asemenea, antrenorul român a declarat că are informaţii de la un fost elev de la Gaziantep că Ngezana este un jucător foarte bun pentru FCSB şi că poate fi un câştig pentru fotbalul românesc:

FCSB, luându-l și pe Djokovic, eu am spus că nu credeam că va veni, dar Gigi a reușit să îl convingă. Și chiar la prima repriză cu Anderlecht sunt foarte mulțumiți de el, pot să îl folosească în mai multe zone de teren și ca inter, număr 6, împinge jocul foarte bine, forță, la mine a jucat foarte bine, se pregătește foarte bine și peste tot pe unde a fost a jucat. Face prevenție foarte multă, a intrat și pe mâna lui Neubert, și Băluță cred că îi vor ajuta.

Ei nu au luat cantitate, ei au luat calitate. Doi jucători care îi vor ajuta și un fundaș central foarte bun, eu am informații că e foarte bun de la un jucător din Franța, care mi-a fost elev la Gaziantep. Mi-a zis că, cu siguranță că va fi câștig mare de tot pentru liga din România”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și