Închide meniul

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2024, 14:25

Reclamă
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile cu arabii pentru transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră după negocierile cu quatarezii pentru transferul lui Florinel Coman. Arabii au oferit maximum 4 milioane de euro, nedorind să achite clauza de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a propus o altă variantă: să plătească Al-Duhail 3.5 milioane de euro acum, iar restul de 1.5 milioane în septembrie, după ce Florinel Coman şi FCSB vor evolua în preliminariile cupelor europene. Dacă va ajunge în grupe, Gigi va renunţa la cei 1.5 milioane de euro.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile cu quatarezii pentru transferul lui Florinel Coman

„O să dea banii în rate. Au nevoie să dea 3,5 milioane de euro. Ei vor să dea 4 milioane şi dup-aia în funcţie de meciurile jucate. Ei riscă, că jucătorul la naţională nu a funcţionat. Ei vor o asigurare. Am ajuns la o concluzie: ei au făcut o propunere să dea 4 milioane de euro şi dup-aia în funcţie de meciuri.

Şi eu le-am zis `de ce să daţi 4, de ce să nu daţi 3.5 milioane de euro? Daţi 3.5 acum şi în septembrie încă 1.5 milioane de euro`. Dar eu dacă mă calific cu Florinel în echipă, nu mai daţi banii ăia, că eu iau 50 de milioane.

Deci las 1.5 milioane de euro doar ca să joace în preliminarii. Astea sunt propunerile şi vin ei cu un răspuns. Florinel va fi în preliminarii, până în play-off. Eu nu vreau să-l dau. El face 10 milioane de euro şi voi nu vreţi să daţi 5. Există varianta să dea 5″, a spus Becali.

Reclamă

Florinel Coman (26 de ani) e cotat la 6 milioane de euro, conform transfermarkt.de. În cele 37 de meciuri disputate în acest sezon, „Mbappe” a marcat 19 goluri şi a furnizat şi 11 pase decisive.

Din informaţiile apărute în presă în ultima perioadă, Florinel Coman ar urma să aibă un salariu uriaş pentru România, de două milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și