Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre prima mutare din vară la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2024, 14:27

Gigi Becali, anunţ despre prima mutare din vară la FCSB

Gigi Becali, anunţ despre prima mutare din vară la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ despre prima mutare din vară la FCSB! Alexandru Musi va reveni la liderul Ligii 1, după ce îi va expira împrumutul la Petrolul, unde a convins prin evoluţiile din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul lui Musi este şi cel al vârstei. La 19 ani, el poate fi eligibil pentru regula U21 până în 2026, lucru care ar putea cântări decisiv în decizia lui Gigi Becali.

Gigi Becali, anunţ despre prima mutare din vară la FCSB

„Din vară îl luăm, normal că îl luăm înapoi. E tehnic, îmi place de el. Dar n-are tupeul ăla la finalizare. Driblează, e bun, dar dacă nu ai explozie la finalizare, dacă nu dai goluri… De Băluță nu poți să spui, că e anti-gol, dar e argintul viu.

Îți face faze de gol, destabilizează echipe, chiar dacă nu dă gol.Musi nu destabilizează echipe. De luat îl luăm pe Musi. Ce rost are să îl lăsăm acolo? E jucătorul nostru”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Alexandru Musi a început fotbalul în Spania

Musi a început fotbalul în Spania, la Valencia, unde locuia la acel moment alături de părinţii săi. La revenirea în România, el a ajuns la FCSB, dus de propria bunică. A debutat pentru roş-albaştri la 17 ani, fiind apoi împrumutat la Poli Iaşi, înainte de a ajunge la Petrolul.

Reclamă

Cotat la 500.000 de euro, mijocaşul de 19 ani a disputat 29 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru „Lupii Galbeni” şi şi-a trecut în cont 5 goluri şi 3 pase decisive.

Gigi Becali, enervat de Dan Şucu

Gigi Becali a recunoscut că a fost enervat de Dan Şucu. Patronul FCSB a mărturisit că declaraţia finanţatorului Rapidului, că ar fi un eşec dacă giuleştenii termină campionatul în urma „roş-albaştrilor”, l-a scos din sărite.

Becali a dezvăluit că nu face schimb de mesaje cu Dan Şucu. Patronul „roş-albaştrilor” a spus şi de ce nu i-a dat mesaj lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

“Nu i-am dat mesaj lui Rotaru. I-am dat atunci o dată. Acum nu o ții așa că e obrăznicie. Lui Șucu nu îi dau. Nici lui Mihai nu îi dădeam, dar el mi-a dat mie mesaj cu ‘Ți-am dat nana!’. El a început.

Cu Șucu nu am glume d-astea. Singurul lucru care m-a enervat la Șucu, a fost atunci când a zis că pentru ei e un eșec să termine sub FCSB. Așa a zis el. Atunci m-a enervat. Tu Șucu să termini în fața lui Becali, păi cum să poți asta? Nu se poate asta. Speră.

Aseară a zis Mihai că a fost un joc încrâncenat. Dar eu aseară nu am văzut valoare, decât la Mitriță, atât”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și