Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 12:27

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB. Becali a spus că va va alege un atacant dintre Louis Munteanu şi Denis Alibec. Patronul de la FCSB a mai spus că sunt şanse mari ca Florin Tănase să revină în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali crede că şi Alibec are şanse mari să revină la FCSB, mai ales că atât mama, cât şi bunica atacantului au plâns atunci când a plecat de la FCSB.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB

„Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut”, a spus Gigi Becali.

Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său

Louis Munteanu a făcut anunţul momentului despre viitorul său. Atacantul în vârstă de 21 de ani a reuşit o „dublă” în meciul Farul – Universitatea Craiova, scor 3-3, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul împrumutat de Gică Hagi a anunţat că îşi doreşte să plece din campionatul României. Munteanu este ofertat de FCSB şi Rapid, dar visează să joace cu Fiorentina în Serie A.

Ne-am băut singuri, suntem dezamăgiţi. Am ieşit din lupta pentru Europa.

Când suntem pe locul 4, ce să conteze? Nu mai contează nimic. Îmi doream din suflet când o să plec să fim pe loc de Europa. Ştiu cât munceşte Mister aici. Din păcate terminăm pe locul 4, se poate şi pe 5.

(Unde vei pleca? Gigi Becali a spus că te vrea la FCSB) Eu nu ştiu nimic despre interesul lui Gigi Becali. Ştiu că mai am contract la Fiorentina, din ce ştiu vor să îmi prelungească din nou. Eu vreau să rămân acolo!„, a declarat Louis Munteanu la digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și