Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Louis Munteanu: „Îmi fac concurenţă singur?”. Săgeţi aruncate către Dan Şucu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 aprilie 2024, 8:43

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Louis Munteanu: „Îmi fac concurenţă singur?. Săgeţi aruncate către Dan Şucu

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Louis Munteanu: "Îmi fac concurenţă singur?". Săgeţi aruncate către Dan Şucu

Gigi Becali şi Dan Şucu / Colaj Profimedia & Antena Sport

Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferul lui Louis Munteanu. Patronul celor de la FCSB nu a vrut să declare că şi-l doreşte pe atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul, pentru ca preţul lui Munteanu să nu crească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, el a vorbit şi despre posibilele negocieri dintre Rapid şi Fiorentina. Becali susţine că nu este adevărată această informaţie, în ciuda faptului că tocmai Dan Şucu, acţionarul majoritar al giuleştenilor, a anunţat că echipa sa a început negocierile pentru atacantul de 22 de ani.

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Louis Munteanu: „Îmi fac concurenţă singur?”. Săgeţi aruncate către Dan Şucu

„Nu e adevărat (n.r – că Rapid a început negocierile cu Fiorentina). Eu cred că nu e adevărat. Poate eu știu ceva mai mult. Dacă îl doresc eu pe Louis Munteanu? Nu vreau să vorbesc acum. Îmi fac concurență singur? Dacă o să zic că da, o să crească prețul, nu? Așa zic că nu și gata, îmi fac meseria”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

În acest sezon, Louis Munteanu a înscris de 7 ori şi a oferit 3 pase de gol. Pentru al doilea sezon la rând, Fiorentina l-a împrumutat la Farul, echipă cu care a câştigat titlul sezonul trecut şi a fost om de bază.

Gigi Becali, verdict despre Florinel Coman după victoria cu Farul

Gigi Becali, verdict despre Florinel Coman după victoria cu Farul. După ce roș-albaștrii au obținut 3 puncte importante în lupta pentru titlu, patronul acestora a ținut să facă o serie de declarații, pentru a „clarifica anumite amănunte”.

Reclamă

„Pe cuvânt că nu ştiu nimic! Eu m-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa naţională ca să nu îl cumpere, să nu plătească cineva clauza. Nu mai pot să îi schimb clauza. Dar să joace… vreau să intru în Liga Campionilor, după poate să plece. Fără Coman suntem ce e Craiova fără Mitriţă.

Mitriţă e fotbalist, îmi e frică de el! Coman poate e puţin mai eficient decât el. Mitriţă e fotbalist, mare fotbalist. Nu înţeleg de ce nu îl ia la echipa naţională. Am înţeles că Edi nu e duşmănos şi că nu ţine râcă.

Nu îmi convine să nu fie convocat Florinel, e pentru bucuria lui. Niciodată în locul lui Coman nu poate juca cineva titular în partea aia. Treaba lui Edi, el a calificat naţionala. Orice face, face bine”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și