Închide meniul

Gigi Becali anunţă primul transfer, după numirea lui Nicolae Dică la FCSB: „Sper să îl pot lua”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 12:31 / Actualizat: 26 iulie 2022, 14:36

Gigi Becali anunţă primul transfer, după numirea lui Nicolae Dică la FCSB: „Sper să îl pot lua

Gigi Becali a luat o decizie radicală!

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali anunţă primul transfer, după numirea lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor ţinteşte să transfere un atacant, pentru a se bate la obiectivele importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB. Fostul secund de la naţională a fost numit în funcţie după demisia lui Toni Petrea.

Gigi Becali anunţă primul transfer la FCSB, după numirea lui Nicolae Dică

Gigi Becali a declarat, la conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică ca noul antrenor de la FCSB, că îşi mai doreşte un atacant. Patronul roş-albaştrilor spune că are un jucător în vizor şi că speră să-l poată transfera.

Totodată, Becali este mulţumit de transferurile făcute în această vară, şi în special de Joyskim Dawa. Pe lângă acesta, FCSB i-a mai transferat pe Rachid Bouhenna şi Joonas Tamm.

„Am găsit un atacant, sper să îl pot lua. Dawa e fundaş central de echipă mare, o să vedeţi dacă mă pricep eu la fotbal”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică.

Reclamă

Nicolae Dică a ajuns la baza FCSB din Berceni!

Nicolae Dică a ajuns la baza din Berceni, acolo unde va fi prezentat fotbaliștilor. La ora 11 este programat un antrenament, acolo unde va fi prezent și noul antrenor la FCSB. Următorul meci pentru trupa patronată de Gigi Becali este returul cu Saburtalo, din turul doi preliminar din Conference League, meci la care pe bancă poate sta Nicolae Dică.

Gigi Becali l-a convins pe Nicolae Dică să revină la FCSB, după ce Toni Petrea și-a dat demisia. Becali l-a convins pe Dică în doar o zi să accepte oferta.

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali. Antrenorul de 42 de ani îi va lua locul lui Toni Petrea, care a plecat de la echipă după eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

“Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream.

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine.

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și