Închide meniul

Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB: „Gata, aduc 3 jucători! Bag peste 1 milion de euro, mâine încep!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 20:46

Gigi Becali anunţă „revoluţia la FCSB: „Gata, aduc 3 jucători! Bag peste 1 milion de euro, mâine încep!

Gigi Becali anunţă "revoluţia" la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB
  • Anunţul făcut de patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB. Chiar dacă a anunţat că nu va mai transfera jucători, patronul roş-albaştrilor este dispus să investească din nou pentru a rezolva marea problemă din defensivă. De asemenea, latifundiarul din Pipera vrea şi un nou atacant!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are o adevărată problemă în defensivă, după plecările lui Vinicius și Miron şi accidentarea lui Iulian Cristea la echipa naţională.

Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB

„Am luat hotărârea azi. Ca să pot lua atitudine în România, trebuie să demonstrez întâi eu, ca să nu mai poată câștiga ei campionatul. Trebuie bătaie, bătaie, să terminăm campionatul la 10 puncte de CFR Cluj. De mâine fac transferuri. N-am vrut să mai fac, dar când aud ce se vorbește pe la Federație, ‘Bărbăție’, ‘Îmi asum’, ce e asta, ne batem joc, râdeți de noi? Nu știm ce înseamnă bărbăție?!

Reclamă

Mediocritatea în teren o acceptați de 8 ani, de când sunteți acolo. Nu vă spun pe cine transfer încă. Nu pot, nu se spune. Mâine încep. Vreau 3 jucători! Doi fundași centrali și un atacant. Din străinătate, toți! Eu zic că sunt buni, dar nici eu nu-i cunosc. Mai iau și stăini. Păi, ce să fac? Dă-mi fundași centrali români buni, sunt?! Îi iau cu bani, nu sunt liberi. Mai mult de 1 milion de euro investesc!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu

Gigi Becali a avut un nou atac furios la Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a lansat un nou atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu şi a celor din conducerea Federaţiei Române de Fotbal, după ce România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-3. Patronul FCSB a mai spus că nu se simte reprezentat de actuala naţională a României.

Reclamă

Gigi Becali a lansat un nou atac furios la adresa celor din Federaţia Română de Fotbal. Principala ţintă a fost Răzvan Burleanu.

„Ce mă interesează pe mine naţionala. Nu ne reprezintă pe toţi atât timp cât ea este furată, nu ne reprezintă. Naţionala e furată, Federaţia e furată. Nu ne reprezintă. Ne reprezenta dacă erau acolo oameni pe care noi îi voiam şi pe care noi îi votam. Dar atât timp cât ea este furată, cu voturi furate, cu mingi, cu bani şi cu tricouri…

Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia, atunci nu este a noastră. Este furată! Când o să vină acasă din nou, să fie reparată, probabil o să facă Dumnezeu. N-ai ce să faci pentru că acolo sunt nişte trepăduşi care votează… acolo trebuie făcute doar plângeri penale.

Reclamă 4 / 0/3

Cum adică să vii şi să spui că altul nu are voie să candideze? Păi tu (n.r. Răzvan Burleanu) ai candidat fără să ai dovada că ai fost 5 ani preşedinte de club. Poate nu e niciun preşedinte de club vrednic sau deştept să conducă. Poate o să moară preşedinţii de club care au fost, ce facem? Nu mai conducem Federaţia?

Crezi că Federaţia poate să fie condusă de Vali Argăseală? Trebuie să fie un om cu putere la Federaţie, un om cu cunoştinţe de conducere, cu cunoştinţe despre fotbal. Cum să conducă Vali Argăseală Federaţia? Crezi că un om care poate să conducă un club poate să conducă şi Federaţia? Nu, tată! El trebuie să conducă un club, nu mai multe cluburi. Trebuia un om puternic, cu avengură.

Se ia pe măsura salariului. Câţi bani ia, salarii mari, prime sute de mii de euro… pe ce le ia? Pe ce îşi dau ei pentru primele alea? Fă socoteala… câţi bani ai luat tu? Să îl întrebaţi câţi bani a luat de când e la Federaţie. Cât ai produs tu, pentru că ne-ai îngropat. Iei bani ca să ne îngropi? Nu mai în România se poate întâmpla să iei sute de mii ca să ne îngropi.

S-a făcut o construcţie tiranică, au băgat în statut că nu are voie să candideze nimeni. Au prevăzut în statut mandatele din 2 în 3. Acum poate mai face o Adunare şi bagă cinci mandate sau nelimitate. Fac ce vor ei. Şi atunci vrei rezultate, nu ai cum să ai! Nu e naţionala noastră, ce e furat nu mă reprezintă pe mine„, a fost discursul dur al lui Gigi Becali, În exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!