Închide meniul

Gigi Becali, asalt total pentru transferul lui David Miculescu la FCSB! Le-a oferit o sumă uriaşă şi un jucător celor de la UTA

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2022, 23:21

Gigi Becali, asalt total pentru transferul lui David Miculescu la FCSB! Le-a oferit o sumă uriaşă şi un jucător celor de la UTA

Vadim Raţă a semnat cu FCSB. Anunţul lui Gigi Becali!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali, asalt total pentru transferul lui David Miculescu la FCSB. Becali face orice pentru transferul lui David Miculescu la FCSB. Ultima ofertă făcută de Gigi Becali arădenilor este una de nerefuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea cu orice preţ pe David Miculescu la FCSB. Becali le oferă arădenilor, pe lângă o sumă de bani, şi un jucător celor de la UTA.

Gigi Becali, asalt total pentru transferul lui David Miculescu la FCSB

Cei de la fanatik.ro susţin că ultima ofertă făcut de Gigi Becali pentru David Miculescu ar fi de 900.000 de euro, plus un jucător la alegere dintre Andrei Vlad, Răzvan Oaidă şi Denis Haruţ.

O altă variantă, pe care UTA ar fi acceptat-o, este aceea că Becali ar fi oferit doar bani: un milion de euro pentru cele 60 la sută din drepturile federative ale lui David Miculescu.

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali s-ar fi înţeles cu UTA

Mihai Stoica a recunoscut că Gigi Becali i-a spus că s-ar fi înţeles cu cei de la UTA pentru transferul lui David Miculescu la FCSB. David Miculescu e ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali. Patronul FCSB e dispus să investească din nou în transferuri, după ce FCSB a ajuns în turul al treilea preliminar din Conference League.

Reclamă

Cei care au drepturile lui Miculescu ştiu dacă suntem mai aproape. Mai aproape că am crescut suma, venim mai aproape noi.

Dar nu ştiu cât de aproape venim. Dacă aş vorbi cu Vali Miculescu, tatăl lui David, aş ştii mai multe, dar nu vreau să… (n.r. – cluburile sunt aproape să se înţeleagă?) Da.

(n.r. problema e la jucător?) Da. Aşa mi-a spus Gigi înainte de a intra în emisiune, că s-a cam înţeles cu Aradul. (n.r. rămâne problema jucătorului) Sigur.

Reclamă 4 / 0/3

Ştii care e treaba? Un jucător aflat sub contract, care nu e în ultimele şase luni, nu ai voie să vorbeşti cu el înainte de a te înţelege cu clubul.

Nu am zis că ar refuza Miculescu, dar ştiu că nu au discutat. UTA are meci mâine, la Voluntari, el era cu echipa, urca în avion, nu am vorbit deloc, nu sunt implicat deloc în aceste… se ocupă patronul”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să înscriu două goluri. Mai ales că am reușit să câștigăm astăzi. Rămăsesem datori față de fani, după înfrângerea cu FC Argeș. N-a fost bine în prima etapă, ne-am uitat la meci, l-am analizat.

Știu că perioada de transferuri nu este gata, dar nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul, mă gândesc numai la UTA. Vreau să-i ajut, să câștigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri. Ce va fi vom vedea! Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer (n.r. – despre cota lui de piață). Este prea devreme, dar ăsta e obiectivul (n.r. – despre playoff). Acum ne gândim doar la meciul cu Voluntari și vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus David Miculescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, asalt total pentru transferul lui David Miculescu la FCSB
  • Ultima ofertă făcută de patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și