Închide meniul

Gigi Becali, așteptat la masa negocierilor pentru Kevin Boli: ”FCSB are nevoie de un fundaș central!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 13:22

Gigi Becali, așteptat la masa negocierilor pentru Kevin Boli: ”FCSB are nevoie de un fundaș central!”

Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali

Kevin Boli, în timpul unui meci pentru FC Botoşani / Profimedia

Gigi Becali este așteptat la masa negocierilor pentru Kevin Boli. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este de părere că vicecampioana are nevoie de un nou fundaș central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli a ajuns în Moldova de la Samsunspor, în această vară. Fundaşul a fost adus de FC Botoşani liber de contract, iar Valeriu Iftime este dispus să îl vândă pentru prețul corect.

Gigi Becali, așteptat la masa negocierilor pentru Kevin Boli

„Boli este jucătorul nostru până la finalul anului, în noiembrie sau în decembrie. Apoi poate să semneze cu orice echipă. El poate pleca de la noi și acum, dar pentru un preț rezonabil. Dacă îl vrea FCSB, și cred că au nevoie de un fundaș central, aștept o discuție.

Nu mă gândesc la un schimb de jucători, n-avem ce schimba. Înțeleg că Bouhenna nu este în filozofia lui Mihai Teja. Cu Mihai Croitoru, îl preferam și pe Haruț, dar Mihai nu îl vrea.

Eu am stabilit prețul potrivit, dar nu pot să îl spun. Îl știe cumpărătorul, dar deocamdată nu vrea. Sper să avem o discuție aplicată pe subiectul ăsta. Vreau să știu dacă Boli rămâne la noi sau dacă pleacă, pentru a lua un alt fundaș central”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Kevin Boli

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Kevin Boli după calificarea în grupele Conference League.

Patronul FCSB şi-a făcut deja planul şi ştie cum îl poate aduce pe fundaşul francez la echipa sa.

„Pe Boli îl știu, eu i-am facut contractul, acum să fie liber. Oricând poate fi luat, nu i-au pus clauză, nimic. Ca să pot să-l iau. Și îl voi lua. Păi, dacă n-are nicio clauză? Îi plătesc salariul primit, își cumpără singur contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Are peste 28 de ani și nu are clauză de reziliere. El poate pleca si plătește la club restul contractului. Dacă are doi ani vechime, nu e nicio problemă. Dacă nu, e suspendat 12 etape și apoi joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Kevin Boli a câştigat patru titluri în România

Kevin Boli a jucat la Viitorul în perioada 2015-2017. Fundașul a pus umărul la câștigarea titlului din sezonul 2016/2017, alături de echipa lui Gică Hagi. Ulterior, ivorianul a semnat cu CFR Cluj, după ce ardelenii au plătit 450.000 de euro.

Boli a avut rezultate notabile și la formația din Gruia, reușind să devină de 4 ori campion al României, în 2018, 2019, 2020 și 2021.

Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi Samsunspor sunt celelalte formații pentru care a evoluat Kevin Boli de-a lungul carierei.

În prezent, fotbalistul lui FC Botoşani este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și