Închide meniul

Gigi Becali, avertisment pentru Leo Strizu, după primul meci la FCSB: „Fii atent, că știu ce probleme ai. Nu se permite la mine așa ceva”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2022, 15:38

Gigi Becali, avertisment pentru Leo Strizu, după primul meci la FCSB: „Fii atent, că știu ce probleme ai. Nu se permite la mine așa ceva

Gigi Becali, avertisment pentru Leo Strizu, după primul meci la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un avertisment clar pentru Leo Strizu, chiar după primul meci al antrenorului ca „principal în acte” la FCSB, 3-2 cu Botoşani. Patronul roş-albaştrilor i-a transmis să nu înjure jucătorii, aşa cum ar fi făcut-o în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Pavelescu e jucătorul de la FCSB II care susţine că ar fi fost bătut de Strizu. Gigi nu acceptă aşa ceva la clubul său. Şi atunci când vine vorba de înjurături, latifundiarul păstrează aceeaşi abordare.

Gigi Becali, avertisment pentru Leo Strizu, după primul meci la FCSB

„Eu pe Dan Petrescu îl luam. Dar nimeni n-are voie să jignească la mine. Despre Strizu mi-a zis cineva ‘Vezi că înjură la antrenamente’. I-am zis ‘Fii atent, că știu ce probleme ai.

O înjurătură dacă mai scoți la mine în curte, mai ales față de un om de-al meu, pleci imediat!’ N-a mai înjurat! Nu se permite la mine așa ceva”, a spus Becali, la Pro Arena.

Leo Strizu, izvor de umor involuntar

Antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Andrei Cordea.

Reclamă

Leo Strizu a fost bulversat după debutul său la FCSB. A uitat că David Miculescu a jucat puţin peste 20 de minute în partida de la Botoşani, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

„Miculescu a jucat bine în prima repriză„, a spus Leo Strizu.

Leo Strizu a fost protagonistul unui moment uluitor pe banca FCSB-ului, în timpul meciului cu FC Botoșani. Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost condusă cu 1-0 în partida din Moldova, după eurogolul marcat de Sebastian Mailat în minutul 14.

Vicecampioana României a restabilit repede egalitatea, după numai 7 minute. Joonas Tamm a înscris cu o lovitură de cap, după pasa oferită de Octavian Popescu. Imediat după golul marcat de fundașul estonian, camerele TV au fost fixate pe banca FCSB-ului, acolo unde Leo Strizu și Mihai Pintilii aveau un dialog surprinzător.

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și