Închide meniul

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani după FCSB – Mioveni 5-1: „Dacă joci la zeflemea, stai frumos pe bancă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2022, 11:51

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani după FCSB – Mioveni 5-1: „Dacă joci la zeflemea, stai frumos pe bancă!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani după FCSB – Mioveni 5-1. Patronul FCSB spune că atacantul francez trebuie să îşi schimbe atitudinea. În caz contrar, Omrani riscă să ajungă rezervă de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a a avut o prestaţie modestă în partida cu CS Mioveni şi a fost schimbat la pauză. Atacantul francez a intrat şi în gura lui Gigi Becali, care i-a transmis un avertisment teribil.

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani după FCSB – Mioveni 5-1

De Omrani mi-a plăcut foarte mult meciul trecut. Azi nu pot spune că nu şi-a recăpătat iuţimea, dar joacă zeflemitor. Nu contează cu cine joci, dă, mă, opt sau nouă la zero. Bă, dacă joci la zeflemea, ieşi tu la pauză şi stai frumos pe bancă, pentru că joci la zeflemea. Nu, tată, joacă serios! Am mare încredere în el. Dacă ar fi fost serios, vă daţi seama ce jucător era? Şi acum, dacă-şi schimbă atitudinea, pleacă în Franţa”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Billel Omrani, criticat de Basarab Panduru şi Viorel Moldovan

Billel Omrani a fost criticat şi de foştii internaţionali, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan. Atacantul francez a fost criticat de cei doi foşti internaţionali români, care sunt de părere că a fost o decizie bună ca Omrani să fie schimbat la pauză cu Florinel Coman.

”Nu l-am văzut pe Compagno pentru că era suspendat, dar l-am văzut pe Omrani şi aici trebuie să îţi dea de gândit. De ce un jucător (n.r. Compagno) care nu este aşa talentat joacă şi tu care pari aşa, la prima vedere, că eşti foarte talentat nu poţi să joci înaintea lui?”, a declarat Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Omrani şi-au căutat echipă în vară şi nu a găsit… şi după vine la FCSB în disperarea de soartă. Nu ştiu acum, câţi s-a impus venirea Omrani la FCSB… Ca antrenor iţi convine să vină. Dar stai şi te întrebi de ce nu şi-a găsit echipă? Nu ştiu cât s-a pus la punct cu pregătirea. La pauză este schimbat pe bună dreptate şi intră Coman care marchează!”, a spus şi Viorel Moldovan.

FCSB – CS Mioveni 5-1. A patra victorie consecutivă pentru roș-albaștri

FCSB – CS Mioveni 5-1. A fost o victorie facilă pentru roș-albaștri pe Arena Națională. Vicecampioana României a bifat a patra victorie consecutivă. Echipa lui Leo Strizu s-a apropiat de podium. Meciul s-a „rupt” în minutul 25, când Leo Strizu l-a înlouit pe Oaidă cu Edjouma, iar francezul a deschis scorul doar șase minute mai târziu. Din acel moment, roș-albaștrii s-au dezlănțuit.

Adrian Șut a reușit o „dublă” și au mai înscris și Florinel Coman și Eduard Radaslavescu. Pentru Mioveni a punctat Liviu Antal.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul patru în Liga 1, la două puncte de ultimul loc de podium, ocupat de Rapid. Liderul Farul este însă la 12 lungimi în față. CS Mioveni, cu 8 puncte, rămâne ultima clasată.

Recomandări
  • Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani 
  • FCSB – CS Mioveni 5-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și