Închide meniul

Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat: „Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu, ia 3 ani”

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2024, 11:35

Reclamă
Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat: „Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu, ia 3 ani

Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali continuă declaraţiile acide la adresa FRF, după ce a fost suspendat 6 luni. Finanţatorul de la FCSB a adus în discuţie cazul în care preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a sărutat-o pe Jenni Hermoso, după finala Cupei Mondiale de la Sydney.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Păi şi dacă a pupat-o, ce? Şi dacă a pupat-o ce? Femeia e bărbat, bărbatul e femeie, ce a făcut, nu zic ei aşa. Ei caută şi dragostea. Ăla a pupat-o din dragoste şi ei au spus hărţuire.

Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat

Cine face asta? Numai dracii se supără între ei. Acum te iau pe hărţuire sexuală. Bine, mă, nu-i dă nimic. Vezi nebunia lumii?

Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu când arbitrează? N-are voie că ia 3 ani”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Parchetul spaniol solicită o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare împotriva fostului preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, pentru infracţiunile de agresiune sexuală şi constrângere în cazul sărutului forţat dat jucătoarei Jenni Hermoso, după finala Cupei Mondiale de la Sydney, la 20 august 2023.

Reclamă

Parchetul a trimis concluziile provizorii la Tribunalul Naţional, în care solicită, de asemenea, o pedeapsă de un an şi jumătate de închisoare pentru infracţiunea de constrângere pentru fostul antrenor al echipei naţionale feminine Jorge Vilda, pentru fostul director de marketing al Federaţiei Rubén Rivera şi pentru directorul echipei naţionale masculine, Albert Luque.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, procurorul cere ca Rubiales să fie privat în mod special de dreptul de a lucra în domeniul sportiv pe durata pedepsei, să fie pus sub supraveghere timp de doi ani şi să i se interzică să comunice cu jucătoarea şi să se apropie de ea pe o rază de 200 de metri timp de patru ani.

Interdicţiile primite de Gigi Becali în cele 6 luni de suspendare primite de la LPF

Gigi Becali va avea o serie de interdicţii în cele 6 luni de suspendare primite de la Liga Profesionistă de Fotbal, dar patronul roş-albaştrilor nu va fi afectat de acestea, ţinând cont că a ales de mai multă vreme să nu mai meargă la meciurile echipei sale, FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal ne arată clar ce înseamnă suspendarea lui Gigi Becali. Omul de afaceri nu va avea voie să pătrundă pe terenul de joc sau sa stea pe banca de rezerve, lucruri pe care oricum nu le mai făcea.

”Sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii: a. de a avea acces în incinta terenului de joc, în tunel,pe culoarele de acces şi la vestiarele echipelor şi ale arbitrilor;

b. de a lua loc pe banca de rezerve şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc”, se arată în regulamentul FRF.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și