Închide meniul

Gigi Becali, convins că Anamaria Prodan va pierde procesul de 350.000 de euro cu Dennis Man: „Sunt nişte aberaţii în contract!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2022, 17:19 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 19:13

Gigi Becali, convins că Anamaria Prodan va pierde procesul de 350.000 de euro cu Dennis Man: „Sunt nişte aberaţii în contract!

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Gigi Becali e convins că Anamaria Prodan va pierde procesul de 350.000 de euro cu Dennis Man. Patronul FCSB este de părere că judecătorii de la Curtea de Apel îi vor da dreptate fostei sale „perle”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a deschis un proces împotriva lui Dennis Man, după ce acesta a rupt contractul cu impresara înainte de transferul la Parma. În primă instanţă, Anamaria Prodan a câştigat 350.000 de euro.

Gigi Becali, convins că Anamaria Prodan va pierde procesul de 350.000 de euro cu Dennis Man

Totuşi, Gigi Becali anunţă că Anamaria Prodan nu are şanse de câştig în ultima instanţă.

„Pentru ce să-i dau? A câştigat acolo unde a câştigat, acolo cine ştie ce s-a întâmplat. La Curtea de Apel din Bucureşti sunt judecători cu avengură, la care e greu să ajungi.

Acolo va pierde cu siguranţă. Cum să-i dai 350.000 dacă tu nu ai câştigat 350.000 la FCSB. Sunt nişte aberaţii în contractul ăla, la Curtea de Apel niciodată nu se vor face de râs judecătorii”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan l-a distrus pe Dennis Man, după ce a câștigat procesul de 350.000 de euro

Dennis Man a fost impresariat de Anamaria Prodan, până la transferul său la Parma. Atunci, fostul jucător al celor de la FCSB a încheiat un contract cu firma de impresari a verilor Becali. Giovanni Becali a fost cel care s-a ocupat de transferul lui Man la Parma.

Anamaria Prodan a declarat că transferul lui Dennis Man la FCSB i se datorează. Prodan a fost cea care l-a adus pe Man la FCSB de la UTA, convingându-l pe Gigi Becali să îl ia la echipă când era doar un copil.

„Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r. – FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajngea nici la echipa mare.

Reclamă 4 / 0/3

Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Anamaria Prodan: „Dumnezeu nu doarme! Dreptate pe toate liniile!”

Anamaria Prodan a sărbătorit pe rețelele sociale victoria de la Tribunal, în fața lui Dennis Man. Chiar dacă decizia nu este finală, soția lui Laurențiu Reghecampf a scris un mesaj de impact în care anunță „dreptate pe toate liniile”.

„Găsirea și promovarea talentului în fotbal e o artă. Implică experiență, multă muncă și dedicație. Am fost și sunt pe primul loc în ceea ce fac. Dacă cineva crede că poate păcăli oamenii și culege roadele muncii mele, să se mai gândească o dată. Nu contează ca e soț, membru al familiei, prieten sau iubit!

Cine greșește, plătește în fața legii! Și mai ales în fața mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocați Barna Bolonyi și Stelian Mic. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut dreptate. Mulțumesc Oleg Burlacu pentru tot ceea ce faci în procesele cu răposatul 🙂 Dreptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și