Închide meniul

Gigi Becali, decizie de ultim moment în privința lui Octavian Popescu: „Mi-a spus clar!”. Ce se întâmplă cu „perla” FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 22:37

Gigi Becali, decizie de ultim moment în privința lui Octavian Popescu: „Mi-a spus clar!. Ce se întâmplă cu „perla FCSB-ului

Octavian Popescu, criticat de Adrian Porumboiu, după West Ham - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali a luat o decizie de ultim moment în privința „perlei” Octavian Popescu. Patronul FCSB a decis să-i mărească salariul atacantului de 19 ani. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, care a explicat că acum Popescu va câștiga cât David Miculescu, jucătorul adus în această vară de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu n-a marcat vreun gol în noul sezon, însă Gigi Becali a considerat că este momentul să-i dea un impuls puștiului de 19 ani, de pe urma căruia speră să obțină zeci de milioane într-o bună zi.

Gigi Becali, decizie de ultim moment în privința „perlei” Octavian Popescu

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali l-a înștiințat astăzi că îi va mări salariul lui Octavian Popescu. Managerul general de la FCSB a precizat că „perla” din atacul vicecampioanei n-a făcut vreun comentariu legat de remunerația sa, dar patronul a considerat că merită această răsplată.

„Acum a mai fost o problemă. Azi, Gigi mi-a spus clar: îi va mări contractul. Sunt niște chestii, care, chiar dacă el n-a spus un cuvânt, n-au cum să nu afecteze un jucător. A venit Miculescu – ei sunt siamezi, nedespărțiți – Tavi a avut un salariu foarte mic. Și acum avea jumătate din salariul lui Miculescu.

Acum vor fi la egalitate din punctul ăsta de vedere. El are 14 goluri în Liga 1, a avut reușite la noi. Chiar dacă nu zice nimic, n-are cum să nu se gândească (n.r – la salariu). Acum s-a reglat.”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă

Tavi Popescu a bifat 11 apariți în actualul sezon, în toate competițiile, reușind să contribuit cu două pase decisive. În stagiunea precedentă, „perla” lui Gigi Becali a marcat 10 goluri în 38 de meciuri.

La ora actuală, Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Gigi Becali, pregătit să dea afară un jucător adus la FCSB chiar în această vară

Gigi Becali este pregătit să dea afară un jucător adus la FCSB chiar în această vară. Este vorba despre Vadim Rață, mijlocașul de 29 de ani transferat de la FC Voluntari în urmă cu două săptămâni, în schimbul a 325.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Rață a apucat să bifeze doar trei meciuri în tricoul vicecampioanei, însă deja are zilele numărate la FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali este nemulțumit de prestațiile mijlocașului, chiar dacă Nicolae Dică l-a folosit în duelurile cu Chindia, 3-2, Viking, 1-2, și FC Hermannstadt, 2-2. Per total, fostul jucător de la FC Voluntari a bifat 108 minute pentru roș-albaștri, fără să contribuie decisiv la vreun gol.

MM a anunțat că există posibilitatea ca Vadim Rață să se întoarcă la FC Voluntari în următoarea perioadă. Managerul general de la FCSB a lăsat de înțeles că mijlocașul de 29 de ani nu s-a adaptat la vicecampioana României și l-a comparat cu George Țucudean, care a evoluat pentru FCSB timp de 7 luni, în 2015.

În plus, Mihai Stoica a dezvăluit că Becali le-a reproșat lui și oamenilor de la club că l-au influențat să-l transfere pe Rață:

„Gigi e foarte nemulțumit de Rață. A zis: ‘Bă, m-am luat după voi’. Noi niciodată nu putem să știm cum face un jucător tranziția de la o echipă la alta. (n.r – E posibil să plece de acum?) Rață poate să plece doar la Voluntari, nu știu, habar n-am ce discuții sunt, dar asta e realitatea.

De exemplu, Țucudean a fost la Dinamo, părea interesant, a fost în Belgia. A venit la Steaua și nimic. Nu știa cum să scape de el. După care, la Viitorul a început ușor, ușor, a câștigat campionatul, iar la CFR Cluj a fost senzațional, senzațional!”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

  • Vadim Rață a semnat un contract valabil pe două sezoane cu FCSB, având un salariu de 10.000 de euro/lună și o clauză de reziliere în valoare de 1 milion de euro, potrivit gsp.ro.
Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și