Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan: „100% îl dau afară pe nebun”! Ce i-ar fi spus, în secret, juristul CSA

Publicat: 21 iulie 2023, 16:50

Reclamă
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan: „100% îl dau afară pe nebun! Ce i-ar fi spus, în secret, juristul CSA

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares din CSA Steaua şi FCSB

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport / Profimedia Images

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan. În plin conflict cu CSA Steaua, patronul FCSB nu a mai ţinut cont de procesul pe care îl are pe rol cu Florin Talpan şi a făcut din nou declaraţii controversate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a susţinut, totodată, că Florin Talpan i-ar fi spus, în secret, că oameni puternici, din umbră, îl împing să se lupte în instanţă cu FCSB.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan

Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării: «Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata».

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm nu intrăm în Ghencea, vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali susţine că Florin Talpan i-a spus că are pe cineva în spate

Gigi Becali susţine că Florin Talpan i-a spus, la un moment dat, că oameni puternici îl determină să se lupte atât de asiduu în instanţă cu FCSB.

Eu am vorbit o dată, mai uman, așa, cu Talpan. Și l-am întrebat de unde are răutatea asta în el. Și mi-a zis așa: «Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu, că sunt alții în spate mai puternici, că nu fac eu».

Bine, atunci mi-a zis așa și pentru că eu câștigasem procesul ăla cu el și trebuia să îmi dea banii. Și m-a luat că-s bun creștin, că să nu-i fac eu lui rău.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis și eu că nu-i fac rău, dar că-s banii mei și că dacă nu-i are luăm casa de la Botoșani. Ce să facem, tată? Cât credea el că va mai merge atât? 8 ani sunt de ajuns cât și-a bătut joc de tot”, declara Becali pentru gsp.ro.

Reacţia lui Gigi Becali după ce premierul Marcel Ciolacu i-a transmis lui Florin Talpan că nu acceptă ambiţii personale!

Marcel Ciolacu i-a transmis astăzi un mesaj clar lui Florin Talpan. Premierul a dat o declaraţie în care i s-a adresat direct juristului CSA Steaua, după ce FCSB nu a primit acceptul de a juca derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Iată reacţia lui Gigi Becali după ce premierul Marcel Ciolacu i-a transmis lui Florin Talpan că nu acceptă ambiţii personale.

Mă bucur foarte tare că a venit un bărbat care să pună punctul pe I. Până acum, de 30 de ani, nimeni. S-au uitat toți la interese. ‘Că-l sună Vasile, ba Ionică, ba generalul cutare, ba ministrul cutare’. Numai interese.

A venit Ciolacu, ‘du-te, bă de-aici că nu am niciun interes’. Așa se face normalitatea și dreptatea. Cu putere, cu curaj. Bravo lui”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Mă așteptam la declarațiile astea (n.r. ale lui Marcel Ciolacu). Eu nu-l cunosc. M-am întâlnit prima dată cu el pe scenă la Patriarhie. Ciolacu nu e un om cu vrăjeală politică. Omul are dreptatea și adevărul la el.

Și are bărbăție, recunoaște ce a zis și vrea să facă. A trecut la acțiune, asta a făcut acum. Să dea Domnul să facă acum, să demonstreze”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și