Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu: „Abia i-au ieşit un pic mucii şi vorbeşte!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 14:37

Reclamă
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu: „Abia i-au ieşit un pic mucii şi vorbeşte!

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu. Patronul de la FCSB a spus că Octavian Popescu nu ar trebui să dea declaraţii despre deciziile antrenorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a transmis lui Octavian Popescu să îşi vadă de fotbal şi să nu mai vorbească. Becali e de părere că Octavian Popescu a scăzut în valoare.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu

„Nu are nicio dreptate.Ai 20 de ani, nu ai demonstrat nimic până acum. Vezi de treaba ta! Taci din gură. O să muncească şi gata. Nu există jucător de valoare şi selecţionerul să nu îl ia. El să îşi vadă de treaba lui şi nu să dea declaraţii împotriva antrenorului. De abia i-au ieşit puţin mucii pe la nas, barbă….Vezi de treaba ta, joacă, bă, fotbal. În loc să creşti, tu scazi. A dat două pase, dar să mai dea şi nu să vorbească”, a spus Gigi Becali.

Tavi Popescu, furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21

Tavi Popescu a fost furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21. Tavi Popescu a spus că se aştepta să fie chemat la echipa naţională de tineret a României. Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret, iar „perla” lui Gigi Becali a luat foc din această cauză.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Reclamă

Când am văzut astăzi lotul, am fost puţin şocat. Mergem înainte, sper să demonstrez pe teren şi să mă cheme pe viitor. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuia să demonstrez că meritam să fiu acolo. Sper să mai jucăm în Ghencea”, a spus Tavi Popescu la digisport.ro.

Daniel Pancu i-a răspuns lui Octavian Popescu: „Cu Iaşi a fost pasager, la Arad privea cum adversarii finalizau”

Pe Daniel Pancu, selecţionerul U21 al României, nu l-au deranjat declaraţiile lui Octavian Popescu de la finalul partidei cu Universitatea Craiova, dar a dezvăluit că prestaţia bună din Ghencea nu şterge cu buretele evoluţiile din meciurile cu Poli Iaşi sau UTA, atunci când tânărul de 20 de ani. De asemenea, Pancu a declarat că nu are ceva cu Popescu, aşa cum a declarat jucătorul celor de la FCSB:

„Sunt foarte bucuros de reacția lui Tavi Popescu, înseamnă că e viu și că își dorește să vină la echipa națională. El a zis că am ceva cu el. Doamne ferește! În meseria asta sunt exact ca doctorii care depun jurământul, sunt obligat să fiu imparțial. Dimpotrivă, iubesc jucătorii cu asemenea talent.

Reclamă 4 / 0/3

De exemplu, pasa pe care o dă aseară la primul gol, un exterior cu frână, alea doar Budescu le mai poate da în campionatul nostru. Nimeni nu mai poate să facă asta.

Ce pot să-i spun eu e că selecția a început pe 20 iulie, când am fost numit. De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iași (n.r. – 2-1), când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad (n.r. – 1-2 cu UTA) privea cum adversarii finalizau și chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecția după un meci sau două…”, a declarat Daniel Pancu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și