Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu. Cuvântul repetat obsesiv după ce a aflat decizia președintelui FRF

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2024, 8:48

Reclamă
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu. Cuvântul repetat obsesiv după ce a aflat decizia președintelui FRF

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu / Colaj Profimedia Images

Gigi Becali a avut un nou derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu. Patronul FCSB-ului a răbufnit când a aflat că președintele FRF nici nu vrea să audă de renunțarea regulii U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a reacționat la finalul meciului FCSB – Maccabi, scor 1-1, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Becali l-a făcut praf pe conducătorul fotbalului românesc.

Gigi Becali a avut un nou derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a ținut o conferință maraton și a afirmat că nu îi va face pe plac lui Gigi Becali. „Noi credem în impactul regulii U21 din toate considerentele – impactul în plan sportiv, la nivel financiar și la nivel social”, a precizat Burleanu.

Reacția lui Gigi Becali a venit la numai câteva ore distanță. Acesta a repetat un cuvânt obsesiv și l-a jignit pe șeful FRF.

E nebun! E nebun! Prieteneşte o spun, dar e nebunie. Cine eşti tu ca să ne spui nouă? Eşti stăpân? Apelezi la tiranie ca să ne impui nouă. Băi copile, asta e nebunie. Noi suntem patroni, băgăm milioane de euro. E nebun!

Reclamă
Reclamă 4

În România se aplică tirania. (Nu aţi votat împotriva lui Răzvan Burleanu la alegeri) Bine, adu-mi acum aminte că a murit Ceauşescu. Bine, gata, că eşti deştept!„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Răzvan Burleanu s-a întâlnit deja la sediul FRF cu Mihai Rotaru. Patronul Universității Craiova a fost trimis de Gigi Becali pentru a-l convinge pe președintele FRF să renunțe la regula U21.

Mihai Rotaru a dezvăluit ce a vorbit cu Răzvan Burleanu la întâlnirea de la FRF

Mihai Rotaru a anunţat că ar putea chiar da în judecată FRF din cauza acestei reguli. Rotaru, Gigi Becali şi Neluţu Varga sunt printre cei care susţin eliminarea regulii U21.

Reclamă

A participat și domnul Răzvan Burleanu la acea întâlnire. Dânsul coordonează activitatea FRF. Dar nu a fost o discuție care să depășească nivelul ideologic. Noi avem o teorie, dânșii susțin punctul lor de vedere.

Noi am explicat că nu mai are sens să ținem echipa a doua, atât timp cât underii pregătiți să joace 60-70 de minute stau oricum în lotul echipei mari.

Concluzia a fost că anul acesta nu se poate lua o decizie și să ne așezăm încă o dată la masă, să găsim cea mai bună soluție pentru ca underii să fie folosiți cu responsabilitate și promovați.

Noi trebuie să folosim absolut toate mijloacele pentru a ne susține și apăra punctul de vedere. A fost o discuție foarte bună, în care s-au pus pe masă argumente și contraargumente.

Vom face tot posibilul să facem partenerul de dialog să înțeleagă anumite efecte. Le-am spus că ne rezervăm dreptul de a acționa în orice fel (n.r.: inclusiv în instanță)”, a declarat Mihai Rotaru.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

16:29

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

15:39

Ansu Fati s-a „rupt” și ratează turneul Barcelonei din Statele Unite. O nouă accidentare suferită de starul de 21 de ani

14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și