Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluire despre situația lui Florinel Coman. Anunțul patronului de la FCSB: „Pentru asta s-a antrenat”

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 17:54

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluire despre situația lui Florinel Coman. Anunțul patronului de la FCSB: Pentru asta s-a antrenat”

Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut o dezvăluire despre situația lui Florinel Coman. Patronul celor de la FCSB a transmis faptul că vedeta din lotul lui Elias Charalambous va fi folosit pe o nouă poziție, începând cu primul meci oficial din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, jucătorul de 25 de ani a impresionat în flancul stâng al ofensivei roș-albastre, dar Gigi Becali are acum alte planuri. Dorința patronului a venit în urma unui sfat primit de la Gică Hagi.

Gigi Becali a decis poziția pe care va juca Florinel Coman. Vedeta va fi atacant central

Gigi Becali a dezvăluit faptul că îi va asculta sfatul lui Gică Hagi și că îl va folosi pe Florinel Coman pe poziția de atacant central. De asemenea, latifundiarul din Pipera a spus că vedeta din lotul lui Elias Charalambous s-a antrenat în cantonamentul din Antalya, pentru a juca pe această poziție.

„(n.r. dacă l-a convins pe Florinel Coman să joace vârf) Coman așa a făcut antrenamentele, ca și vârf. Dar, dacă de exemplu, Luis Phelipe va juca în dreapta, pentru că am auzit că joacă bine acolo, atunci Coman va fi în stânga.
Eu mereu l-am vrut pe Băluță ca atacant central, pentru că face pressing”, a spus Gigi Becali.

Chiar dacă primul meci oficial, din 2024, al roș-albaștrilor va fi cu UTA Arad, pe 22 ianuarie, Florinel Coman ar putea juca abia în partida cu Universitatea Craiova, de pe 28 ianuarie.

Reclamă

La ultima etapă de Liga 1 din 2023, Florinel Coman a încasat un cartonaș galben și a fost suspendat pentru cumul de cartonașe. Astfel, vedeta nu va putea juca în partida cu UTA Arad, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, anunț uluitor despre viitorul lui Dorin Rotariu: „Ăla nu pleacă”

Patronul roș-albaștrilor a menționat faptul că Dorin Rotariu va rămâne la FCSB până la finalul contractului, în cazul în care acesta nu își va găsi un nou angajament în această iarnă.

De asemenea, Gigi Becali a răsuflat ușurat și a menționat că se bucură pentru că fostul dinamovist nu are un contract mai lung cu vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

”Rotariu ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are doar cinci luni, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumate.

Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani”, a spus Gigi Becali.

De la sosirea în lotul lui Elias Charalambous, Dorin Rotariu a adunat 7 meciuri în tricoul roș-albastru. În cadrul acestei partide, mijlocașul ajuns la 28 de ani nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

În momentul de față, acesta este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și