Închide meniul

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru: „Bă, dacă vrei, îţi dau telefonul să o suni pe nevastă-mea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 12:11

Reclamă
Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru: „Bă, dacă vrei, îţi dau telefonul să o suni pe nevastă-mea!

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB - FC Voluntari

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a avut un dialog fabulos cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB a dezvăluit ce i-a transmis Mihai Rotaru. Becali l-a ironizat după ce FCSB a câştigat clar meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a dat mai multe mesaje lui Mihai Rotaru, pentru a-l ironiza. În replică, acesta i-a spus că nu îi va răspunde.

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru

„L-am sunat, i-am dat na na, i-am dat mesaj cu ruşinică. Mihăiţă, nu răspunzi tată. Astăzi, m-a sunat el. Şi am zis că Rotaru e un om foarte cuminte. Bă, Gigi, ştii că două zile închide telefonul. Şi nu a răspuns. Bă, dacă vrei, îţi dau telefonul să o suni pe nevastă-mea că eu nu vorbesc după meci. E cam greu să îşi revină. Dacă mai câştigăm şi meciul restant, facem 7 puncte. El mai are de jucat cu CFR Cluj şi cu Rapid”, a spus Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de Mihai Rotaru, după o victorie obţinută de Universitatea Craiova cu FCSB. Astfel, după derby-ul din această rundă, câştgat de roş-albaştrii cu 3-0, patronul vicecampioanei i-a întors „favorul” acţionarului din Bănie, şi l-a sunat pentru a-l ironiza.

Becali a amintit de dialogurile pe care le avea şi cu Cristi Borcea, după derby-urile dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu mai mulţi ani.

Reclamă

Pe de altă parte, Becali s-a declarat surprins de prestaţia foarte modestă a Universităţii Craiova. Acesta a declarat că îi considera pe olteni adversari în lupta la titlu, însă după derby-ul din Ghencea, s-a răzgândit.

„Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei în trecut, cu 1-0. Mi-a zis „Ti-am dat-o!” Şi eu l-am sunat acum şi i-am zis la fel. I-am zis că i-am dat şi ruşinică. La fel îi ziceam şi lui Borcea, miau, miau, miau.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Credeam că ne batem cu ei la titlu. I-am văzut cu Iaşiul, aveau probleme, cu Farul la fel. O echipă e condusă cu 1-0, 2-0, şi ea nu face pressing deloc”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și