Închide meniul

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 0:05

Reclamă
Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu

Colaj cu Gigi Becali și Dorinel Munteanu / Hepta și captură Prima Sport

Gigi Becali a avut un discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu. Patronul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a avut un gest golănesc la meciul cu Dinamo, atunci când l-a tras de tricou pe David Maftei, la marginea terenului. Antrenorul de la Oțelul a fost criticat dur după această ieșire, însă Gigi Becali nu este de părere că acesta a greșit.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu

„Cu mentalitatea asta, cu progresismul, ce i-a făcut mă? E copilul lui! I-a dat vreun pumn, i-a spart nasul, i-a rupt urechea? L-a tras de tricou părintește! Vai, ce știre! Ce a făcut!

Nu e un gest de apreciat, dar nici așa, că vai ce mare nenorocire! (n.r. Dacă un antrenor de la FCSB ar fi făcut un asemenea gest) Ca Dorinel Munteanu, nu ca orice antrenor! Nu este un antrenor care a venit în România. Este un antrenor care a jucat pentru România, are echipa asta care e creația lui! Să facă cineva ce a făcut el la Galați!

Ați văzut ce pasa cu Rapid (n.r. cu Oțelul)! Dacă îi făcea unui jucător de 30 de ani, da. Așa este modul lui de a educa. Nu l-a înjurat, nu l-a făcut de râs. Taică-su probabil zice: foarte bine, domnul Dorinel!

Reclamă
Reclamă

Dacă Maftei era fiul meu și avea tinerețe până în 20 de ani și era la fotbal, îi spuneam antrenorului să îi facă mai rău! Eu așa zic. Ce i-a făcut bă? Ce i-a făcut! Zi, ce i-a făcut? Nu e în regulă, dar îl trage de tricou!”, a spus Gigi Becali, la primasport.ro.

Și Ionel Ganea a sărit în apărarea lui Dorinel Munteanu

Mai mulți analiști l-au criticat dur pe Dorinel Munteanu pentru acest gest, dar și pentru comportamentul său, de la alte partide.

Totuși, Ionel Ganea este de părere că toate declarațiile legate de acest subiect sunt exagerate și că, cel mai probabil, Dorinel Munteanu doar și-a pierdut calmul în anumite momente.

Reclamă

„Ganezul” a dat asigurări că antrenorul de la Oțelul Galați nu este un „tip dur” și că acesta încearcă doar să își ducă jucătorii la cel mai înalt nivel.

„Mi se pare exagerat ce se vorbește de Dorinel Munteanu! Zici că a omorât pe cineva. Nu, domnule! Probabil că Dorinel și-a pierdut un pic calmul în acele momente, dar el e trup și suflet alături de jucători.

El vrea mereu să câștige. Îl cunosc foarte bine, am stat cu el la națională. Nu e un tip dur. Se exagerează! El, probabil, vrea că jucătorul să fie cât mai sus, să-l ducă sus”, a spus Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

23:53

Scandal uriaş în Atletico – Real Madrid! Jucătorii, trimişi la vestiare după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în teren

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și