Închide meniul

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu imens lui Vlad Chiricheş la FCSB! Ce spune Giovanni Becali despre fundaş

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 19:07

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu imens lui Vlad Chiricheş la FCSB! Ce spune Giovanni Becali despre fundaş

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AntenaSport

Gigi Becali este dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este gata „să spargă banca” pentru căpitanul echipei naţionale, în încercarea de a-şi construi o echipă care să câştige titlul în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a confirmat interesul pentru Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a dezvăluit că deja a purtat negocieri cu fundaşul central de 33 de ani, şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş la FCSB

Dacă ar accepta să revină la FCSB. Vlad Chiricheş ar urma să încaseze un salariu de 30.000 de euro pe lună, anunţă fanatik.ro. Acceaşi sumă o câştigă lunar şi Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători ai rpş-albaştrilor din acest sezon.

De asemenea, se pare că Chiricheş va mai avea şi mai multe bonusuri pentru performanţe în contractul pe care i-l oferă Gigi Becali.

Astfel, căpitanul echipei naţionale ar urma să încaseze, anul, 500.000 de euro la FCSB. Această sumă ar reprezenta o premieră în fotbalul românesc, deoarece nu a mai fost câştigată până acum de niciun alt jucător, într-un singur sezon.

Reclamă

De asemenea, acceaşi sursă citată mai sus anunţă că omul care i l-a propus lui Gigi Becali pe Vlad Chiricheş a fost Mihai Pintilii, tehnicianul fiind naşul fundaşului care în prezent evoluează la Cremonese.

Şi Giovanni Becali a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. Agentul nu exclude transferul căpitanului naţionalei la trupa roş-albaştră, având în vedere că acesta are 33 de ani.

„(N.r. Vlad Chiricheş ar fi o variantă bună pentru FCSB) Probabil, ChiricheŞ, la vârsta lui s-ar putea întoarce. Dar despre Moruţan sunt numai invenţii”, a declarat Giovanni Becali, într-un interviu pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB. Giovanni Becali l-a avertizat pe Gigi Becali

S-a aflat care este singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB. Mijlocaşul de 24 de ani este transferul de titlu la care visează Gigi Becali, dar şansele de a se întoarce la vicecampioana României sunt infime.

Olimpiu Moruţan a impresionat în acest sezon din Serie B şi a marcat 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive în 35 de meciuri. A atras atenţia a mai multor cluburi chiar şi din Serie A. Atalanta este una dintre echipele care vor să profite că Pisa nu a prins nici măcar barajul de promovare, care va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

„Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!„, a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și