Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de Cristi Balaj. I-a adus aminte de perioada de la închisoare: „Termeni învăţaţi la `facultate`”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 13:25

Gigi Becali, făcut praf de Cristi Balaj. I-a adus aminte de perioada de la închisoare: „Termeni învăţaţi la `facultate`

Gigi Becali, făcut praf de Cristi Balaj

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a fost făcut praf de Cristi Balaj, după ce a susţinut că FCSB a fost dezavantajată în derby-ul cu CFR (1-1). Declaraţiile patronului au venit după golul anulat marcat de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele echipei din Gruia a făcut referire la perioada în care Gigi Becali a fost în închisoare, folosind termenul de „facultate”.

Gigi Becali, făcut praf de Cristi Balaj

„Folosește anumiți termeni gen furt, pe care i-a învățat în perioada în care era la «facultate» (n.r. la închisoare), alături de colegii de cameră.

Am avut Porumboiu, Crăciunescu, Kyros Vassaras, prin faptul că i-a delegat etapa următoare pe Colțescu și arbitrii care au fost implicați.

Tudor Alexandru, care nu a spus că nu este fault, pentru că știa că acel picior remorcă a comis o incorectitudine după ce jucătorul a jucat mingea, el a spus doar că nu trebuia revenit pentru că nu era o fază în progres, dar el a recunoscut faultul. Indirect a recunoscut.

Reclamă

Versus Marius Avram, care a avut o altă opinie și care trebuie respectată. Dați-mi voie să cred majoritatea, care a fost de părere că acel gol frumos trebuia anulat.

Îmi cer scuze, nu îmi cereți să primesc lecții de arbitraj de la Gigi Becali, care împarte lumea în două, sclavii, cei care sunt de acord cu el, și tralala sau proști, cei care au altă opinie”, a spus Balaj, citat de prosport.ro.

Reacţia lui Gigi Becali după golul anulat al lui Florinel Coman

Gigi Becali a susţinut că echipa sa a fost furată după decizia venită de la VAR de a anula golul lui Florinel Coman, marcat în minutul 55.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și