Închide meniul

Gigi Becali, gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului: „Dacă fac asta, mă duc la bază!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 16:57

Reclamă
Gigi Becali, gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului: „Dacă fac asta, mă duc la bază!

Gigi Becali, gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că nu mai vrea să-şi vadă fundaşii apărându-se în propriul careu, în următorul sezon. În acest sens, latifundiarul din Pipera a dezvăluit din nou că vrea să mai transfere un fundaş central, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un singur jucător a fost prezentat oficial la FCSB, în această vară. Roş-albaştrii şi-au asigurat serviciile lui Alexandru Băluţă, urmând să fie prezentaţi în următoarea perioadă şi Siyanbonga Ngezana şi Damjan Djokovic.

Gigi Becali, gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului

Gigi Becali a dezvăluit cum vrea să arate defensiva FCSB-ului, în următorul sezon. Latifundiarul din Pipera nu vrea să-şi mai vadă apărătorii degajâng din propriul careu. În caz contrar, patronul roş-albaştrilor a declarat că va merge la baza din Berceni a echipei pentru a-i băga în şedinţă pe jucătorii lui Elias Charalmbous.

„Nu mai ai voie să te aperi în careu. Bun, ne retragem, dar nu mai ai voie până în 16 metri.

Dacă se apără aşa, imediat mă duc la bază şi fac şedinţă cu ei. Nu mai vreau să văd aşa ceva. De asta vreau să aduc un fundaş central. Când vine mingea la el să nu dea ‘zbang’ lumânare în sus sau dă aiurea în ea.

Reclamă

Nu, dacă vine mingea la el şi este singur, o opreşte şi pasează. Iese cu mingea la picior, nu mai vreau să dăm aşa în ele”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că pretenţiile căpitanului naţionalei României sunt ridicate.

Becali i-a ratat deja pe Ulrich Meleke, ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi, la Al-Bataeh, şi pe Andre Duarte, care va merge în Serie B, competiţie care este exclusiv în AntenaPLAY. Acum, Chiricheş se află printre variantele rămase pentru Gigi.

Reclamă 4 / 0/3

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a stabilit obiectivul pentru Conference League

Gigi Becali a stabilit obiectivul pentru Conference League. FCSB este prezentă în preliminariile UEFA Conference League, în acest sezon. Formația „roș-albastră” îi va întâlni pe cei de la CSKA 1948 Sofia în turul al 2-lea al preliminariilor.

„(n.r. ce își dorește în noul sezon european) Grupele și banul. Voi vreți performanță, suporterii vor performanță. Eu ca să fac performanță, îmi trebuie banul. Deci, ca atare, banul aduce performanța, iar eu vreau performanța, adică banul. Dacă nu iau banul, nu am de unde performanță. Că toată lumea zice banul… Păi da, mă, banul, că fară bani nu faci”, a spus Gigi Becali, la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și