Închide meniul

Gigi Becali, gata să-i dea lovitura de graţie lui Mihai Rotaru: „Alex Cicâldău vine doar la FCSB!” Anunţ de ultim moment

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2024, 18:28

Reclamă
Gigi Becali, gata să-i dea lovitura de graţie lui Mihai Rotaru: „Alex Cicâldău vine doar la FCSB! Anunţ de ultim moment

Gigi Becali, gata să-i dea lovitura de graţie lui Mihai Rotaru: "Alex Cicâldău vine doar la FCSB!"

Gigi Becali şi Mihai Rotaru/ Colaj Hepta, AntenaSport

Gigi Becali e gata să-i dea lovitura de graţie lui Mihai Rotaru şi a mărturisit că Alex Cicâldău va semna doar cu FCSB, dacă se va gândi să revină în Liga 1. Mijlocaşul este dorit cu insistenţă de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău nu intră în planurile celor de la Galatasaray, iar campioana Turciei vrea să-l împrumute din nou. Mijlocaşul a fost dorit şi de Petrolul, în această vară.

Gigi Becali, gata să-i dea lovitura de graţie lui Mihai Rotaru: „Alex Cicâldău vine doar la FCSB!”

Gigi Becali s-a declarat convins de faptul că Alex Cicâldău nu va reveni la Universitatea Craiova, ţinând cont că oltenii au fost eliminaţi din Conference League. Patronul de la FCSB a dezvăluit că în urmă cu un an l-a pus pe Florin Tănase să-l convingă pe Cicâldău să semneze cu roş-albaştrii.

Becali a transmis ferm faptul că Alex Cicâldău va semna în Liga 1 doar cu FCSB, deşi în trecut a evoluat la formaţia lui Mihai Rotaru.

„Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România. Mai are contract cu Galatasaray? Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul. El nu pleacă de acolo până nu ia toți banii. Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova? Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viața lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar, dacă va veni în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El știe că noi l-am vrut.

Reclamă
Reclamă

Dacă cumva vrea să vină în România… Tu ești fotbalist, să zicem că vrei să vii în România. Ce faci, pe cine contactezi? Contactezi echipa la care ai perspectivă să iei bani. De exemplu, dacă Craiova era în cupele europene, mă duceam la Craiova. La FCSB sunt zece meciuri, jucăm opt meciuri și după jucăm și două meciuri de preliminarii. Și atunci, când tu ai 25 de ani, te duci să joci zece meciuri europene și pleci mai departe iar pe două milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Turcii au anunţat că Mihai Rotaru s-ar fi înţeles cu Alex Cicâldău

Jurnaliştii turci anunţă că internaţionalul român va reveni în Bănie. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a fost convins şi urmează să fie oficializat împrumutul său. Trei milioane de euro este cota lui Cicâldău.

Potrivit sabah.com.tr, Alex Cicâldău se întoarce la echipa în tricoul căreia a câştigat Cupa României şi Supercupa.

Reclamă

S-a ajuns la o înţelegere. Alexandru Cicâldău a decis să se întoarcă în ţara sa natală şi a ajuns la o înţelegere cu fosta sa echipă, Universitatea Craiova. Cluburile au convenit asupra unui împrumut!„, a transmis sursa citată.

Galatasaray l-a cumpărat de la Universitatea Craiova pe Cicâldău, în 2021, cu 6.5 milioane de euro. Internaţionalul român nu a confirmat la gruparea Cim Bom şi a fost împrumutat la Ittihad Kalba şi Konyaspor. Acum va fi cedat la echipa antrenată de Costel Gâlcă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:06

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!”

19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

19:46

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

18:59

„O chestiune comercială!” Gică Popescu, reacţie fermă despre situaţia lui Ianis Hagi! Ce a spus despre antrenorul lui Rangers

18:55

Eduard Novak, locul 10 la proba de contratimp individual pe șosea, la para-ciclism, de la Jocurile Paralimpice!

18:44

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi! Şi-a anunţat decizia chiar în vestiar

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și