Închide meniul

Gigi Becali i-a crescut preţul lui Darius Olaru, după oferta lui Mihai Rotaru: „M-a ajutat! Îi mulţumesc!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 13:54

Reclamă
Gigi Becali i-a crescut preţul lui Darius Olaru, după oferta lui Mihai Rotaru: „M-a ajutat! Îi mulţumesc!

Gigi Becali i-a crescut preţul lui Darius Olaru, după oferta lui Mihai Rotaru

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali i-a crescut preţul lui Darius Olaru, după oferta lui Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB i-a mulţumit oficialului din Bănie pentru propunere, însă este decis să obţină 8 milioane de euro în schimbul căpitanului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru s-a declarat încântat de Darius Olaru şi a făcut o ofertă publică pentru căpitanul de la FCSB. Patronul de la Universitatea Craiova e dispus să plătească 2 milioane de euro în schimbul mijlocaşului.

Gigi Becali i-a crescut preţul lui Darius Olaru, după oferta lui Mihai Rotaru

Gigi Becali i-a mulţumit public lui Mihai Rotaru, pentru oferta făcută pentru Darius Olaru. Patronul de la FCSB susţine că graţie acestei propuneri, i-a crescut preţul căpitanului său, la opt milioane de euro, după ce iniţial cerea „doar” cinci milioane de euro în schimbul lui.

De asemenea, Becali susţine că şi el era dispus să ofere 2 milioane de euro pentru Andrei Ivan, Jovan Markovic şi pentru Ştefan Baiaram, jucătorii de bază ai lui Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova.

„Îi mulțumesc frumos lui Rotaru pentru ofertă. Nu sunt tată ironic deloc și o să vă explic de ce. Rotaru prin declarația asta publică pe mine m-a ajutat mult. Amândoi suntem afaceriști și știm cum merg lucrurile.

Reclamă

Eu îi transmisesem tot public că dau 3 milioane pe trei jucători de la el: Ivan, Markovic și Baiaram. Dar eram sigur că nu o să accepte așa ceva. Acum el vine și spune că îmi dă 2 milioane de euro pe Olaru. Nu, Mihai! Nu accept și nu se pune problema, deși sunt mândru că cineva din România are puterea să îmi facă public mie oferta asta.

Dar de ce spun că pe mine m-a ajutat Mihai cu oferta asta publică? Uite că el îmi crește mie cota lui Olaru. Voiam din străinătate 5 milioane de euro pe Olaru, dar acum dacă eu am ofertă publică 2 milioane de euro pe Olaru din România, păi din străinătate le voi cere ălora acum 8 milioane de euro. O să le spun că nu mai vreau 5 milioane de euro că am deja ofertă de 2 milioane de euro din România.

Deci, cine îl vrea pe Olaru din străinătate, de azi voi cere 8 milioane de euro pentru transferul lui. Așa că îi mulțumesc lui Rotaru pentru ofertă, dar nu o accept”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, ofertă de 2 milioane de euro pentru Darius Olaru

Mihai Rotaru a făcut o ofertă publică de 2 milioane de euro pentru Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB. Patronul Universităţii Craiova a anunţat că mijlocaşul roş-albaştrilor este pe placul său, fiind dispus să-l cumpere de la Gigi Becali.

Rotaru susţine că nici măcar Florinel Coman nu îl tentează, deoarece îl are pe aceeaşi poziţie, la Universitatea Craiova, pe Alexandru Mitriţă, jucător revenit în această vară în Bănie.

„De la FCSB, doar pe Darius Olaru l-aş lua. Niciodată nu l-am da pe Alexandru Mitriţă pentru Florinel Coman. În atac, noi îl avem pe Andrei Ivan şi Jovan Markovic. Ei îl au pe Compagno.

Vrem să luăm un jucător U21, Danciu s-a prezentat foarte bine în meciul cu Dinamo. Este un jucător care a confirmat, sperăm să aibă continuitate. Baiaram trebuie să revină şi el, cel mai bun jucător under 21 din România.

Îi dăm 2 milioane pentru Olaru, facem ofertă publică, mă interesează”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și