Închide meniul

Gigi Becali i-a oferit lui Alexandru Băluţă acelaşi contract ca şi CSU Craiova! Mihai Rotaru: „Nu mai există pentru mine”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 0:05

Reclamă
Gigi Becali i-a oferit lui Alexandru Băluţă acelaşi contract ca şi CSU Craiova! Mihai Rotaru: Nu mai există pentru mine”

Mihai Rotaru, lovitură pe piaţa transferurilor

Mihai Rotaru, la un meci al Universităţii Craiova / Hepta

Gigi Becali i-ar fi oferit lui Alexandru Băluţă acelaşi contract pe care i l-a propus şi CSU Craiova! Mihai Rotaru a reacţionat foarte dur când a fost întrebat de Alexandru Băluţă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali i-a garantat lui Băluţă o primă de instalare de 100.000 de euro şi un salariu lunar de 20.000 de euro. Ar fi exact aceeaşi ofertă pe care i-a făcut-o fotbalistului şi Mihai Rotaru pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali i-ar fi oferit lui Alexandru Băluţă acelaşi contract ca şi CSU Craiova!

Eu nu vorbesc despre persoanele care nu mai există pentru mine şi pentru Craiova!”, a declarat patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, potrivit sursei citate.

Aceeaşi sursă notează că Alexandru Băluţă ar putea fi prezentat oficial de FCSB marţi.

Gigi Becali a negociat cu mai multe nume în această vară. Dacă Băluţă va semna, în cele din urmă, cu FCSB, ar fi primul transfer realizat de Gigi Becali în această vară.

Reclamă

Milionarul recunoştea că el se ocupă de transferurile echipei. De altfel, Gigi Becali a recunoscut că i-a făcut o ofertă lui Alexandru Băluţă.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alexandru Băluţă: „Rotaru nu are de ce să se supere”

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alexandru Băluţă. Patronul FCSB a dezvăluit că i-a făcut o ofertă fostului mijlocaş al Universităţii Craiova şi aşteaptă răspunsul acestuia.

Becali a precizat că nu încalcă o înţelegere pe care a avut-o cu Mihai Rotaru. Patronul Universităţii Craiova şi-l dorea şi el pe Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

Băi, tată, știți că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aș încălca înțelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluță. Nici acum nu știu dacă îl vrea cu adevărat.

Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluță și i-am și făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit și cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă. Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluță.

Acum aștept răspunsul de la băiat. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB. Aceasta este suma pe care trebuie să o plătească finanțatorul roș-albaștrilor pentru Mamadou Thiam.

Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a declarat că atacantul senegalez poate fi cumpărat de FCSB, dacă se achită clauza.

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și