Închide meniul

Gigi Becali i-a răspuns lui Dumitru Dragomir. Ce spune despre propunerea fostului şef al Ligii de a cumpăra CSA

Bogdan Stănescu Publicat: 4 aprilie 2023, 15:10

Reclamă
Gigi Becali i-a răspuns lui Dumitru Dragomir. Ce spune despre propunerea fostului şef al Ligii de a cumpăra CSA

Helmut Duckadam, reacție despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali i-a răspuns lui Dumitru Dragomir, după ce fostul şef LPF îi propusese milionarului să cumpere CSA Steaua. Dragomir sublinia că o împăcare cu CSA l-ar fi costat pe milionar 500.000 de euro pe an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul din Pipera a vorbit în conferinţa de presă despre mai multe subiecte, printre care şi războiul cu CSA Steaua.

Gigi Becali i-a răspuns lui Dumitru Dragomir

Patronul FCSB a refuzat propunerea lui Dragomir de a cumpăra CSA Steaua. Dumitru Dragomir era convins că dacă Becali ar cumpăra CSA Steaua ar opri războiul în instanţă cu CSA şi ar scăpa şi ieftin, fostul şef LPF fiind de părere că o astfel de iniţiativă al lui Becali l-ar costa pe milionar doar 500.000 de euro pe an şi ar putea folosi astfel şi numele Steaua.

Aici e vorba de un principiu. Am venit, am salvat-o, au semnat ministrul, 7-8 generali, am dat bani, zece milioane, i-am pierdut. Am dat încă 40 de milioane, am mai scos din ei. După ce te-am salvat din groapă, erai mort, să-ți mai dau ție bani în țara mea? Ei au semnat, cârcotașii, mincinoșii. N-ați știut 15-20 de ani cum s-a luat Steaua? Pentru ce să le dau bani?

O să iau toate înapoi, n-ați văzut cum le-am luat? Palmaresul e tot al lui FCSB, la ce să le mai dau bani? 500.000 pe an? Cresc în copac 500.000 pe an? Nici cinci lei nu le dau! Sunt tot leu, un leu mai bătrân, dar nu sunt găinușă. Eu am ajuns găină să le dau lor bani? Război până la final! Cine moare, moare, cine nu, trăiește în război”, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Reclamă

Becali a pierdut definitiv în instanţă în decembrie 2014 marca Steaua, dar la sfârşitul lunii martie milionarul din Pipera a avut parte de o victorie în instanţă contra CSA, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) luând decizia ca procesul pentru palmares să se rejudece la Curtea de Apel.

Dragomir îi propunea lui Becali să cumpere CSA Steaua

Dumitru Dragomir e convins că Becali va câştiga procesul pentru palmares cu CSA Steaua. El i-a transmis lui Becali că, dacă ar fi în locul lui, ar cumpăra CSA Steaua şi ar face-o Steaua 2.

„Dar cea mai bună dintre toate şi îi spun public lui Gigi. Cumpără Steaua a doua şi fă echipă în Divizia B. Ai destui bani. Dacă dă 500.000 de euro pe an, o ţine 10 ani. Ce e pentru Gigi Becali 5 milioane de acum înainte? 

Reclamă 4 / 0/3

Eu dacă eram în locul lui Gigi îi chemam la discuţii. Le dădeam 500.000 de euro şi s-ar fi numit Steaua 2. Finanţare de la mine şi de la minister şi atunci era o echipă patronală. Sunt foarte puţini fani. Vin 300 la meci”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

FCSB a învins ieri, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, Sepsi, cu 2-1. Sepsi a deschis scorul, print-un autogol al lui Radunovici (min. 6), dar FCSB a întors rezultatul în doar 13 minute, prin golurile marcate de Compagno (min. 8) şi Florinel Coman (min. 19). În minutul 63 Sepsi a avut un gol anulat cu VAR, pe motiv de offside. Mingea fusese trimisă în plasă de Safranko.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și