Închide meniul

Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt. „Nu ştiu ce vom face”

Dan Roșu Publicat: 26 august 2024, 8:39

Reclamă
Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt. „Nu ştiu ce vom face

Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă

Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt, pierzând la Sibiu, 0-2. Aşa cum din păcate ne-a obişnuit, patronul decide totul la echipa campioană, dar, câteodată, mai face şi greşeala de a asculta de alţi oameni din club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost cazul la pauza meciului Hermannstadt – FCSB. Becali s-a lăsat convins să îl trimită pe Vlad Chiricheş pe teren, în locul lui Nghezana. O decizie dezastruoasă, ţinând cont că veteranul de 34 de ani poate fi considerat vinovat la ambele goluri încasate de campioni.

Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt

”Cum l-am scos pe Ngezana, l-am băgat pe Chiricheș, care… Eu le-am spus că am emoții când îl văd pe Chiricheș. Eu le-am spus să jucăm cu Kiki fundaș central, că a jucat pe la Hagi.

I-am spus lui MM să jucăm cu Lixandru, a zis că e Chiricheș. Nu știu ce o să facem. O să văd. Primul gol, al lui Chiricheș. Al doilea gol, el îl invita pe Lixandru, păi e mingea ta, bă, că ești cu fața. Doamne! Te doare capul”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt

Gigi Becali a luat o decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul de la FCSB a dezvăluit că va merge în cantonamentul echipei, pentru a se „certa” cu jucătorii.

Reclamă
Reclamă

„Eu m-am uitat pe clasament. Dacă câștigăm meciul cu Botoșani facem puncte cât Rapid, cine a spus că e mare nenorocire? Lasă să fie pe ultimul loc, o să vedem noi! Asta e situația.

Lasă că o să mă duc eu pe la echipă să țip și să urlu, să văd niște mișcare pe teren. Am zis așa să mă iau de ei, că nu avem valoare, că se uită, dar valoare avem. Eu nu vreau 2 minute să țin posesia, eu vreau în 2 minute să avem ocazii de gol. Nu dă-mi mie, las-o ție. Eu vreau mișcare pe teren și joc rapid.

Nu vreau să țin mingea 2 minute, să o țin 20 de secunde, dar să joc rapid! Așa dacă o țin țaca-paca? Ce e asta? Trebuie să te miști pe teren! Dacă nu vă zice antrenoru, vă spun eu! Mișcați-vă pe teren!”, a mai spus Becali.

Reclamă

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și