Închide meniul

Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru: „900.000 de euro pe an”. Decizia luată imediat de patronul FCSB: „El nu e idiot!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2024, 21:23

Reclamă
Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru: „900.000 de euro pe an. Decizia luată imediat de patronul FCSB: „El nu e idiot!

Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru

Gigi Becali şi Darius Olaru / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru şi a anunţat unde ar putea ajunge căpitanul de la FCSB. Internaţionalul român, despre care s-a vorbit că ar fi pe lista de transferuri a lui PSV Eindhoven, este dorit în campionatul Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a fixat deja preţul mijlocaşului de 26 de ani. Ca să îl lase pe Darius Olaru să plece, cere o sumă similară cu cea primită în schimbul lui Florinel Coman – 5.250.000 de euro.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că ruşii sunt dispuşi să îi achite un salariu anual de 900.000 de euro lui Olaru. Totuşi, Becali a luat o decizie imediată şi e dispus să îi mărească salariul. Darius Olaru ar putea câştiga un salariu uriaş la FCSB, 700.000 de euro.

Eu nu ştiu exact echipa, de PSV Eindhoven a aflat din presă. Eu i-am spus lui Giovanni că vreau 7-8 milioane de euro pe el şi l-am sunat azi şi i-am zis că atât vreau, dar nu am cum. Dacă vor să îl ia, trebuie să dea 5.250.000, ca la Coman, atât e clauza lui acum.

Ştiu că e o echipă din Rusia, dar care îi dă vreo 900.000 (n.r. pe an) şi nu cred că va accepta (n.r. Darius Olaru), că el nu e idiot, că aşa îi dau eu, îi măresc eu salariul şi ajunge la 600.000 – 700.000 de euro, de ce să mai plece? De cealaltă echipă nu l-am întrebat pe Giovanni că nu mă interesează pe mine, dar eu dacă aş fi în locul lui nu aş pleca fără un milion şi jumătate salariu, mai ales că el e pe val”, a dezvăluit Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru are „planul B” pregătit. Dacă Darius Olaru pleacă, Florin Tănase va juca pe postul de mijlocaş ofensiv. Fostul golgheter al roş-albaştrilor va fi înlocuitorul lui Olaru.

Eu trebuie să văd cum funcţionează Tănase în locul lui (n.r. Olaru), că revine şi George Popescu (n.r. Octavian Popescu) şi atunci ce rost are să vorbesc acum. Un atacant trebuie, pentru că chiar dacă funcţionează Tănase, el va juca în locul lui Olaru şi nu mai joacă vârf şi atunci ne trebuie un atacant, pentru că David Miculescu nu e vârf”, a mai spus Becali.

Singura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!”

Singura piedică în calea transferului lui Darius Olaru a fost dezvăluită de Giovanni Becali. Acesta a spus că vrea să rezolve transferul lui Darius Olaru până pe 31 august.

Reclamă

Giovanni Becali a spus că s-a pus de acord cu Gigi Becali pentru suma de transfer şi mai trebuie doar ca negocierile cu viitorul club pentru salariul jucătorului să se finalizeze. De asemenea, Giovanni Becali a negat faptul că PSV Eindhoven ar fi interesată de căpitanul celor de la FCSB.

Încercăm o ofertă pentru Olaru, dar deocamdată nu vă pot spune nimic. Nu a jucat bine până acum? A jucat bine un an de zile! Dacă era bun, pleca dinainte. Cine dorea să ia un jucător bun, îl lua din iunie sau iulie. Nu aştepta până în august. Şi eu zic că e bun. Dar dacă este bun aşa cum spuneţi dumneavoastră, era vândut.

Jucătorii buni se iau din iunie sau iulie. Aşteptăm şi sperăm să finalizăm până pe 31. Nu e adevărat cu campionatul Olandei. Încercâm să îl transferăm pe Olaru pe o sumă consistentă pe care clubul o vrea şi ne-am pus de acord cu asta. Problema e să ne punem de acord cu clubul viitor şi cu contractul jucătorului„, a spus Ioan Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și