Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu: „Du-te, bă, şi munceşte! Nu are nimic cu tine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2023, 1:01

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu: „Du-te, bă, şi munceşte! Nu are nimic cu tine

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu. Octavian Popescu a spus că a fost şocat de faptul că Daniel Pancu nu l-a convocat la echipa naţională de tineret a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus , ironic, că şi el are ceva cu Tavi Popescu. Jucătorul l-a acuzat pe selecţionerul naţionalei de tineret că are „ceva cu el”.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu

Şi eu am ceva cu el, cu Tavi Popescu. Toată lumea are ceva cu el. De ce toată lumea în lăuda, era convocat şi la echipa mare. Acum toată lumea are ceva cu el. Calitatea şi talentul lui nu i le poate lua nimeni, dar nu a jucat, nu a demonstrat şi nu a fost convocat. Du-te bă şi munceşte, nu are nimeni nimic cu tine„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Tavi Popescu, furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21

Tavi Popescu a fost furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21. Tavi Popescu a spus că se aştepta să fie chemat la echipa naţională de tineret a României. Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret, iar „perla” lui Gigi Becali a luat foc din această cauză.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Reclamă

Când am văzut astăzi lotul, am fost puţin şocat. Mergem înainte, sper să demonstrez pe teren şi să mă cheme pe viitor. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuia să demonstrez că meritam să fiu acolo. Sper să mai jucăm în Ghencea”, a spus Tavi Popescu la digisport.ro.

Daniel Pancu a anunţat lotul României U21 pentru debutul în preliminariile EURO 2025

Daniel Pancu a anunţat lotul României U21 pentru debutul în preliminariile EURO 2025. Echipa naţională de tineret a României vrea să se califice pentru a patra oară la rând la turneul final european.

Fost selecţioner al României U20, Daniel Pancu se află în faţa primei acţiuni pe banca naţionalei U21. România va debuta în preliminarii pe 12 septembrie, în Albania.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanța), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Pop (UTA Arad), Rareș Ilie (Lausanne / Franța), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța);

ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

La EURO U21 2023, turneu final organizat de România şi Georgia, reprezentativa noastră a încheiat grupa cu Spania, Ucraina şi Croaţia cu un singur punct. România a pierdut meciurile cu Spania (0-3) şi Ucraina (0-1) şi a remizat cu Croaţia (0-0).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și