Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu: „Lumea vrea FCSB în Ghencea! După mintea lui, 2.000 e mai mare decât 5 milioane!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 17:09

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu: „Lumea vrea FCSB în Ghencea! După mintea lui, 2.000 e mai mare decât 5 milioane!

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu

Colaj Hepta

  • Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Gigi Becali a ieşit la atac, după ce Vasile Dîncu a transmis „n-a investit în acest stadion nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani”. Enervat de declaraţia acestuia, patronul FCSB i-a transmis ministrului Apărării că „lumea vrea ca FCSB să joace în Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Zice că e stadionul poporului, poporul este al lui Dîncu. Cu tot cu popor este al lui Dîncu. El, Dîncu, e al lui, el i-a născut, și poporul, și stadionul. Îți dai seama el, marele filosof și sociolog. Unde ai văzut, mă, echipă care să fie a poporului? E echipa comunității, plătesc oamenii bani. Dacă stadionul este al poporului, măi, Dîncule, unde ai văzut echipă care să fie a poporului? E echipa comunității. Și stadionul este tot al poporului, așa a zis. Dacă e al poporului, fă un referendum, să vezi că lumea vrea ca FCSB să joace acolo. Ce putere mai ai tu ca ministru? Ce să vorbești tu de armata rusă?

Gigi Becali l-a făcut praf pe Vasile Dîncu

N-aveam treabă cu el, până când a vorbit despre acest subiect. Dacă ești un om deștept, echipa când a fost preluată de la Armată, n-a dat-o poporul? Dacă a costat 100 de milioane de euro un stadion, cum să joace doar echipa poporului, pe care n-o vrea poporul? CSA, echipa Armatei, pe care o vor două mii, e a poporului. Iar FCSB, pe care o vor zeci de mii de oameni, nu o lași să joace. Băi, Dîncule, băi, echipa poporului nu are 2.000 cât are CSA, are 5 milioane, cât are CSA. Care e mai mare, mă? 2.000 sau 5 milioane? După mintea lui, 2.000 e mai mare decât 5 milioane”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, o nouă replică dură pentru Vasile Dîncu

Şi Mihai Stoica i-a oferit o replică tăioasă lui Vasile Dîncu, după ce ministrul Apărării a spus că Florin Tănase nu a investit în stadion. Managerul general al FCSB e de părere că afirmațiile lui Vasile Dîncu sunt ”bazaconii” și că ar trebuie să se înceteze cu astfel de lucruri.

„Eu am văzut răspunsuri oficiale din care nu am înțeles nimic, foarte multe răspunsuri. Nici din ce a spus domnul ministru nu am înțeles nimic.

Reclamă

N-are nicio logică… noi suntem poporul român, Tănase e poporul român. Nu știu ce vrea Dîncu, probabil nu vrea să jucăm acolo și să producă o pagubă la buget acest stadion. Dar dacă nu e problemă, că în buget încape orice… 600 de inși care au ales să meargă acolo.

Ce mi-aș dori, ca să se înțeleagă, e ca ei să promoveze. Țineți minte că Rapid când juca în C umplea Regia. Rapid e echipa suporterilor, FCSB e echipa suporterilor pentru numele lui Dumnezeu. CSA a jucat cu Slobozia, au venit 600 de suporteri.

Se va ține cont de comunitate pe Giulești și nu vom juca acolo, la fel s-ar întâmpla și când va fi gata stadionul lui Dinamo. Cum să nu fie FCSB Steaua. Eu sunt în club din 2002 și am fost în tur în perioada aia, am rămas în retur tot noi în prima ligă… dar atât timp cât iese ministrul apărării și spune că nu sunt și banii lui Tănase. Noi plătind taxe pentru salariul lui Tănase. Chiar nu încetăm odată cu bazaconiile astea?”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat