Închide meniul

Gigi Becali, lăudat de Nicolae Dică pentru campania de transferuri de la FCSB: „S-au întărit! Au adus jucători foarte buni!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 23:40

Gigi Becali, lăudat de Nicolae Dică pentru campania de transferuri de la FCSB: „S-au întărit! Au adus jucători foarte buni!

Gigi Becali, ultimele detalii despre închirierea stadionului Ghencea pentru FCSB - Dinamo

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a fost lăudat de Nicolae Dică, pentru campania de transferuri de la FCSB, din această vară. Fostul tehnician al roş-albaştrilor consideră că echipa s-a întărit înaintea sezonului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a oficializat două transferuri, în această perioadă. Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic au fost prezentaţi deja la gruparea roş-albastră. Totodată, vicecampionii s-au înţeles şi cu Siyanbonga Ngezana, iar sud-africanul urmează să se alăture lotului lui Elias Charalambous în următoarele zile, în cantonamentul din Olanda.

Gigi Becali, lăudat de Nicolae Dică pentru campania de transferuri de la FCSB

Nicolae Dică consideră că oficialii de la FCSB au fost inspiraţi, atunci când s-au gândit să-l transfere pe Alexandru Băluţă. Tehnicianul a apreciat polivalenţa jucătorului, despre care susţine că poate evolua chiar şi pe poziţia de atacant.

De asemenea, Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă şi pentru Damjan Djokovic, pe care îl consideră un jucător cu experinţă, care poate aduce un mare plus la echipa roş-albastră.

„Da, mi se pare că s-au întărit. Au adus jucători foarte buni, Djokovic, Băluţă. Djokovic e jucător cu experienţă, poate să-i ajute. Băluţă, la fel, poate să joace pe mai multe poziţii, chiar şi atacant”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă

Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic au fost transferaţi de FCSB ca jucători liberi de contract, după ce aceştia şi-au încheiat înţelegerile cu Academia Puskas, respectiv Al-Raed. De cealaltă parte, Siyanbonga Ngezana va semna cu roş-albaştrii, după ce Gigi Becali va plăti o sumă considerabilă de bani în schimbul acestuia, anume 600.000 de euro.

Gigi Becali vrea să-l transfere şi pe Andrei Borza

Gigi Becali îl vrea pe Andrei Borza de la Gică Hagi. Totul a pornit de la o discuţie pe care patronul de la FCSB a avut-o cu Zoltan Iaşko, unul dintre colaboratorii lui Hagi.

Gigi Becali pregăteşte o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. E dispus să facă ofertă pentru „perla” lui Hagi, Andrei Borza. Becali a precizat, însă, că nu este interesat de Mazilu, celălalt puşti minune de la Hagi. Un milion de euro este coat de piaţă a lui Andrei Borza.

Reclamă 4 / 0/3

„Adevărul e că mi-a zis Iaşco: „Ce eşti supărat, nea Gigi? Nu ai jucători U21? Fă ofertă pe Mazilu şi Borza”. O să îi fac ofertă pentru Borza, nu mă interesează Mazilu. Ei cer prea mulţi bani. Am mai mulţi bani acum, dar nu vreau să îi dau lui„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Andrei Borza, fotbalistul de 17 ani de la Farul, a fost ales în topul celor mai promițători 3 fundași stânga din lume! „Perla” lui Gică Hagi este depășit doar de Alejandro Balde de la Barcelona și Milos Kerkez de la AZ Alkmaar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și