Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Dinamo: „Va fi vuiet mare!” Ce spune despre Olaru şi Coman

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 8:55

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Dinamo: „Va fi vuiet mare! Ce spune despre Olaru şi Coman

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a transmis un mesaj clar, înainte de FCSB – Dinamo. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că derby-ul va fi ca un „vuiet”, mărturisind că atât Darius Olaru, cât şi Florinel Coman, vor fi apţi pentru confruntarea contrei trupei lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo, derby-ul rundei a doua din play-off, se va juca sâmbătă, pe arena Arcul de Triumf. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Dinamo

Gigi Becali susţine că cei de la Dinamo nu au vrut ca derby-ul să se amâne, deoarece se gândeau că rivalii roş-albaştrii sunt nepregătiţi.

Patronul de la FCSB susţine că niciun jucător al său nu va fi menajat pentru confruntarea de pe Arcul de Triumf. În acest context, Becali a dat de înţeles că echipa sa va înregistra o victorie categorică.

„Dinamo a zis că nu vrea să amâne meciul, cică ne-au văzut pe noi nepregătiţi. Aşa a zis Burcă (n.r. râde). A zis că suntem noi nepregătiţi şi că ne bate. Bine, mă, să vedem. Ce să menajăm noi?

Reclamă

Ghinionul lor e că sunt bine şi Olaru, şi Coman. Că ei credeau că nu sunt apţi. Dar şi-a revenit şi Olaru, deci vă daţi seama, vuiet. Vuiet mare va fi, jale mare şi tânguire multă va fi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo în derby-ul cu FCSB

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo în derby-ul cu FCSB. Fostul internaţional român a spus că Dinamo a avut o prestaţie slabă cu Universitatea Craiova, meci pe care l-a pierdut cu scorul de 0-2.

Ovidiu Burcă nu a fost de acord ca derby-ul cu FCSB să se amâne, aşa cum a cerut Gigi Becali. Antrenorul dinamoviştilor crede că cei de la FCSB se vor gândi mai mult la partida din turul al doilea preliminar din Conference League, cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

”Adică Dinamo e în mare formă acum? Eu îţi spun că am văzut. Craiova foarte slabă în prima repriză. Doar Mitriţă a jucat bine. Cât de bine poţi să joci dacă Universitatea Craiova te bate într-un singur jucător. Mi-e greu să cred că pot face ceva cu FCSB-ul. Urmează meci de Conference League (n.r. cu CSKA 1948 Sofia). Poate nu o să bage echipa bună.

(n.r. De ce nu şi a dorit Burcă să se amâne meciul.) Coman şi Olaru accidentaţi, urmează meci de Conference League şi s-ar putea să nu-i mai prindă aşa niciodată. El n-a avut neapărat treabă cu echipa lui. Probabil că la asta s-a gândit Burcă, dar dacă FCSB vine cu echipa bună şi vrea să joace, nu cred că are cum să nu fie victoria FCSB-ului„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și