Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar pentru Eugen Neagoe: „Vezi-ţi, mă, de treaba ta!”. Dialog de la distanţă, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 13:13

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar pentru Eugen Neagoe: „Vezi-ţi, mă, de treaba ta!. Dialog de la distanţă, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Gigi Becali, mesaj clar pentru Eugen Neagoe: "Vezi-ţi, mă, de treaba ta!".

Gigi Becali, în faţa LPF / Hepta

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Eugen Neagoe, după ce antrenorul Universităţii Craiova declarase că Malcom Edjouma nu trebuia să joace în meciul de duminică, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a avut o intrare criminală asupra lui Igor Armaş, în Voluntari – FCSB 1-2, dar a scăpat de cartonaşul roşu care l-ar fi ţinut departe de teren pentru duelul cu oltenii. Becali în contrazice pe antrenorul craiovenilor.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Eugen Neagoe

„Eu nu m-am băgat, că nu ştiu ce… am văzut că şi Neagoe a spus. Vezi-ţi, mă, de treaba ta, pe tine te interesează cu un meci în urmă, că nu trebuia să joace ăla. Păi dacă intra altul, juca altul şi îţi dădea trei goluri. Ce contează?! Voi mergeţi pe premisa că trebuia să ia unul roşu?

Nu trebuia să ia roşu, nu trebuia! Că dacă trebuia să o luăm pe arbitraj… la Farul gol valabil. Vezi Doamne a influenţat faza Omrani… nu, gol valabil! Nu a fost 11 metri. Era gata, 3-1. Şi dacă vreţi, cu Craiova! Stai mă puţin… cum să fie umărul mai în faţă decât piciorul?”, a spus Becali.

„E un jucător care nu trebuia să se afle în teren după etapa trecută. Noi inventăm regulamentul, facem după cum ne taie capul. Săracul Armaș, probabil că nu-l mai cunosc copiii acasă, că s-a dus desfigurat.

Reclamă

Acel fault nu este de roșu, i-am spus: «Ce ești așa disperat să dai roșu?» Asta e realitatea. Puteam să plecăm cu cele trei puncte în aceasta seară, dar nu știu dacă era meritat”, spusese Neagoe.

Gigi Becali a decis! Jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB

Gigi Becali a decis cine este jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB. Patronul vicecampioanei a luat decizia după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. Latifundiarul din Pipera şi-a vărsat nervii pe Răzvan Oaidă.

Mijlocaşul de 24 de ani a fost primul jucător care a intrat pe teren după pauză. L-a înlocuit pe Octavian Popescu, în minutul 64. Oaidă este considerat vinovat pentru faptul că nu a ţinut de minge şi le-a permis oltenilor să plece cu un punct de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să am eu grijă pe finalul meciurilor? E adevărat, s-a greşit! Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui stai acolo… că de aia îl bagi. El se duce pe acolo, îl vezi prin careu, bezmetic, n-o să mai intre. Tot a zis să nu-l băgăm, să nu-l băgăm. Eu am zis că e băiat bun şi am mers pe bunătatea lui şi am zis să-l bag! Dar dacă nu înţelegi… stai mă acolo! El se duce prin careu, să primească… cu bolte, mingi pe acolo. Bezmetic. Ce caută pe acolo, nu ştiu. Nu mai poţi să construieşti!

Deci am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, trebuie să o faci cu jucători valoroşi care ţin de minge, care pasează. Chiar dacă sunt obosiţi, trebuie să stea în teren ca să ţină de minge. Nu poţi să ţii de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Răzvan Oaidă a mai fost ameninţat şi în trecut că va fi nevoit să îşi caute echipă. În această ediţie de campionat a jucat în 22 de partide. A fost titular în 11 confruntări. Gigi Becali l-a adus de la FC Botoşani, în 2019, pentru 700.000 de euro.

FC Argeş – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și