Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan: „Îi pun sechestru pe casă!” Ce spune despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 21:33

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan: „Îi pun sechestru pe casă! Ce spune despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Florin Talpan. Patronul de la FCSB susţine că dacă juristul celor de la CSA Steaua nu îi va plăti o datorie în valoare de 30.000 de euro, i se va pune sechestru pe casă. De asemenea, latifundiarul din Pipera susţine că echipa sa are dreptul de a evolua pe arena din Ghencea, chiar dacă Talpan se opune acestui fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a intervenit, imediat după ce Florin Talpan a declarat că FCSB nu va evolua în Ghencea, cât timp el va fi juristul celor de la CSA Steaua.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan

Gigi Becali susţine că Florin Talpan nu va avea niciun cuvânt de spus în privinţa posibilităţii ca FCSB să evolueze în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că arena de casă a „militarilor” este construită din bani publici, şi ca urmare, orice echipă poate evolua acolo.

De asemenea, Becali a mai declarat că şi el a investit la arena din Ghencea, şi totodată, i-a reamintit lui Florin Talpan că are o datorie la el în valoare de 30.000 de euro.

„Vreau să clarific, tată, un lucru de la început. Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public, pentru că nu te poți juca cu asemenea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți.

Reclamă

Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe? Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră contra cost pe Ghencea?

Poate să urle cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadion e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro, că o să îi trimit repede de tot banii ăștia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea, nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială, nu spune nimic?

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani pănă luni, de săptămâna viitoare voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii, voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan, criză de nervi în direct: „Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea!”

Florin Talpan a avut o criză de nervi în direct! Juristul celor de la CSA Steaua este nemulțumit de faptul că ÎCCJ a decis ca procesul, pentru palmares, dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB să se rejudece.

„Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme.

Este nedrept ce se întâmplă, niște judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea credință, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească, și de mâine joacă în Ghencea, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj clar pentru Florin Talpan
  • Ce spune despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și