Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica: „Tănase e prietenul meu!” Reacția patronului de la FCSB, după atacul lui MM: „E cel mai bun din echipă!”

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 10:52

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica: „Tănase e prietenul meu! Reacția patronului de la FCSB, după atacul lui MM: „E cel mai bun din echipă!

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în tribunele Arenei Naţionale / Hepta

  • Gigi Becali l-a sunat pe Florin Tănase
  • Căpitanul FCSB este aproape de a pleca în China

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica după ce managerul general de la FCSB l-a criticat dur pe căpitanul echipei! „Tănase e prietenul meu. Nu comandă nimeni pe banii mei!”, a spus Becali la Antena Sport. Patronul roș-albaștrilor a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit ce a discutat cu favoritul său de la FCSB și a anunțat faptul că acesta este aproape plecat în China. „3 milioane de euro oferă. Transferul e 90% realizat”, susține Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica și Toni Petrea

„Întrebați-l pe MM Stoica, dacă el e supărat! Eu nu mă supăr pe el! Tănase e prietenul meu. Tănase e cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?

Reclamă

Am vorbit cu el și ieri, și alalteieri. I-am zis: „Ce faci, mă, ești profesor? Dai lecții de lot!?” Râdea! Eu nu am cum să mă supăr pe el, pentru că este prietenul meu!”, a dezvăluit Gigi Becali la Antena Sport.

Ulterior, Gigi Becali „l-a înțepat” pe Mihai Stoica. De gura patronului de la FCSB nu a scăpat nici Toni Petrea.

Reclamă

„Cine crede că la fotbal nu ai voie să te bagi, e treaba lor. Să bage ei banii lor şi să lase antrenorul. La mine nu e aşa. La mine toţi banii mei îi cheltui numai eu, cum vreau eu şi comand numai eu milimetric 100%.

Niciun antrenor, niciun manager, niciun preşedinte. Pe banii mei, totul eu comand. Ăsta e principiul meu. Cine vrea alt principiu, să se ducă în altă parte. Pe mine mă interesează banii mei”, a mai spus Becali la Antena Sport.

Mihai Stoica l-a atacat pe Florin Tănase

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase. Analiza dură făcută de căpitanul roş-albaştrilor după remiza cu „U” Cluj l-a scos din minţi pe managerul general al vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului.

El are 30.000 de euro salariu ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!”, a răbufnit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie