Închide meniul

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu: „Mi-e frică de Hagi! Poate face din nimic bici şi să şi pocnească!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2022, 12:48

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu: „Mi-e frică de Hagi! Poate face din nimic bici şi să şi pocnească!

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu. Patronul de la FCSB spune că îi este teamă de capacitatea lui Gică Hagi de a-i motiva pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă echipa lui Hagi, Becali spune că se va bate la titlu şi cu CFR Cluj.

Gigi Becali, mesaj tranşant despre lupta la titlu

”Vorbim de Farul și de CFR, ele două sunt, după aia vom vedea, peste câteva etape vedem ce și cum, dar CFR e sigur. 

Acum Farul e posibil să se mențină, nu credeam, dar mie nu îmi e frică de Farul, ci de Hagi, el poate face din nimic bici și să și pocnească. A intervenit bucuria de fotbal după plecarea lui Dică. Nu știu dacă o aveau, eu știu de acum, acum știu că au bucurie de fotbal, nu vorbesc de alții. Asta se vede. Vin bucuroși la antrenamente, nu supărați, nu cutare. Ține și de antrenor, e meritul lui Pintilii, că doar nu îi antrenez eu”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1

Gigi Becali a oferit prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1. Patronul roș-albaștrilor a explicat schimbarea din minutul 25, când Edjouma a intrat în locul lui Oaidă. Un singur jucător a intrat în colimatorul patronului după meci.

Reclamă

Meciul dintre FCSB și Mioveni s-a „rupt” în minutul 25, când Edjouma a intrat în locul lui Oaidă, iar francezul a deschis scorul doar șase minute mai târziu. Din acel moment, roș-albaștrii s-au dezlănțuit.

Gigi Becali a explicat schimbarea inspirată: „Am întrebat și eu. Mi-a zis că a fost o schimbare tactică. A intrat Edjouma ca să dea gol. Foarte bine a făcut Pintilii! Ce rost avea Oaidă pe teren? Noi jucăm defensiv cu Mioveni? Ce rost avea Oaidă? Dacă nu era 2-0, schimbam și un fundaș lateral, băgam un atacant. Jucam 3-4-3 atunci!”.

În ciua succesului la scor, patronul roș-albaștrilor nu a fost impresionat de echipa sa. Gigi Becali spune că CS Mioveni a fost prea slabă.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat cu o echipă care numai fotbal nu juca. Ce să îmi placă? Nu pot să spun… Dar noi jucăm un fotbal frumos, și în meciurile trecute. Am dominat, avem mingea, așa cum îmi place mie. Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum?

El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut și o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii și Bourceanu pe teren, punem presiune„, a mai spus Gigii Becali, conform primasport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și