Închide meniul

Gigi Becali, mulțumit de Elias Charalambous: „Am zis la început că trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el!”

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 18:54

Reclamă
Gigi Becali, mulțumit de Elias Charalambous: Am zis la început că trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el!”

Elias Charalambous, mesaj războinic înainte de Farul - FCSB

Elias Charalambous / Profimedia

Gigi Becali este mulțumit de Elias Charalambous. Patronul de la FCSB a avut cuvinte de laudă pentru noul antrenor al vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și așa, latifundiarul din Pipera a recunoscut că doar el va fi cel care va decide la echipă, chiar dacă tehnicianul cipriot are cunoștintele necesare pentru a prelua în totalitate echipa.

Gigi Becali, mulțumit de Elias Charalambous: „Am zis la început că trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el!”

Mai mult decât atât, Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre Elias Charalambous, pe care îl consideră peste Mihai Pintilii, în ceea ce privește calitățile de antrenor.

„Eu vă spun un lucru. Când l-am adus, am zis că la început trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el. V-am dat raspunsul, nu? L-am adus pentru ceva şi acum mi-am dat seama la ce se întâmplă. E un bun antrenor, un bun specialist.

L-am adus pentru că trebuia să aducem antrenor. Şi acum chiar am adus un antrenor. Până mor o să mă ţină pe mine cineva? Până pun mâinile pe piept, comand eu”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj – FCSB: „Șanse foarte mari să nu facă deplasarea!”

Octavian Popescu s-a accidentat în timpul meciului dintre România și Belarus, din preliminariile EURO 2024. Mijlocașul a lipsit și de la ultimul meci al celor de la FCSB, victoria cu Sepsi.

Mihai Stoica susține că accidentarea lui Octavian Popescu este mai gravă decât s-a crezut inițial. Acesta susține că și Adrian Șut a suferit o entorsă la meciul cu Sepsi, însă s-ar putea recupera la timp pentru derby-ul cu CFR Cluj, din week-end.

„Octavian Popescu, șanse foarte mari să nu facă deplasarea. Șut e bine. Nu e 100%, dar sperăm să fie 100% la ora meciului. E clar că vor evolua doar jucătorii care sunt 100%. Șut va fi bine. Am avut emoții mari de tot. A avut entorsă, dar una ușoară.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi a făcut o entorsă mai urâtă. Singurele probleme la echipele naționale este că jucătorii care nu evoluează nici nu se antrenează. Ăsta nu e un reproș, dar suntem aici ca să livrăm, să trimitem jucători la echipele naționale când suntem solicitați”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și