Închide meniul

Gigi Becali nu mai vinde FCSB şi anunţă super-transferuri: „Fac o investiție și forțez Liga Campionilor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2023, 12:56

Gigi Becali nu mai vinde FCSB şi anunţă super-transferuri: „Fac o investiție și forțez Liga Campionilor

Gigi Becali nu mai vinde FCSB şi anunţă super-transferuri

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Gigi Becali nu mai vinde FCSB şi anunţă super-transferuri. Dacă FCSB va câştiga titlul în Liga 1, atunci patronul roş-albaştrilor e convins să bage din nou bani în echipă. Ultimele transferuri scumpe reuşite de Gigi au fost Andrea Compagno (1.5 milioane de euro) şi David Miculescu (1.7 milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, cu trei etape rămase de disputat, FCSB e la trei puncte în spatele liderului Farul, în situaţia în care CFR Cluj mai are şanse minime la titlu. Dacă FCSB va face maximum de puncte din jocurile rămase, iar Farul va mai face un pas greşit, atunci roş-albaştrii vor lua primul titlu după opt ani.

Gigi Becali nu mai vinde FCSB şi anunţă super-transferuri

„Dacă suntem campioni, pentru ce s-o vând? Fac o investiție și forțez Liga Campionilor. Mai iau doi fundași centrali, mai iau un atacant și forțez Liga Campionilor! 50 de milioane! Ne trebuie doi fundași centrali”, a spus Becali.

Pe de altă parte, cu câteva zile în urmă, Gigi spunea că va vinde clubul. El chiar a avut o ofertă de 25 de milioane de euro, dar a cerut imediat 40 de milioane de euro.

Gigi Becali a dezvăluit ce convenţie are cu Mihai Rotaru

Gigi Becali a dezvăluit ce convenţie are cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB susţine că a vorbit cu omologul său de la Universitatea Craiova, şi l-a asigurat că-l va ajuta să prindă locul trei. Pentru acest fapt, Becali i-a cerut şi o condiţie lui Rotaru, aceea ca oltenii lui Eugen Neagoe să învingă Farul în următoarea etapă.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit ce plan şi-a făcut cu Mihai Rotaru, înainte de ultimele runde rămase de disputat în play-off. Patronul de la FCSB susţine că l-a contactat pe acţionarul din Bănie, şi i-a propus un „târg”.

„Am convenţie cu Rotaru. I-am dat mesaj. I-am zis că e fratele meu mai mic. Tu mă faci campion, eu te pun pe locul trei. Hagi locul 1, el voia locul 2. Dar nu se mai poate. Eu bat Farul, tu baţi CFR sigur. Glumele noastre. E om de calitate”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și