Închide meniul

Gigi Becali nu putea bate o astfel de ofertă! Saudiţii îl umplu de bani pe Arnold Garita!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 20:08

Reclamă
Gigi Becali nu putea bate o astfel de ofertă! Saudiţii îl umplu de bani pe Arnold Garita!

Gigi Becali nu putea bate o astfel de ofertă

Arnold Garita, în timpul unui meci la FC Argeş/ Profimedia Images

Gigi Becali nu putea bate o astfel de ofertă! Saudiţii îl tentează pe Arnold Garita cu o mulţime de bani, chiar dacă el va evolua în a doua ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita este dorit de Al-Faisaly, echipă clasată pe locul 5 în liga a doua arabă sezonul trecut. În primul an la echipa saudită, Arnold Garita ar urma să încaseze 600.000 de dolari!

Gigi Becali nu putea bate o astfel de ofertă!

Suma ar putea creşte cu 50.000 de dolari dacă Al-Faisaly va promova în prima ligă arabă. Potrivit gsp.ro, Arnold Garita va avea, dacă va accepta oferta, un salariu anual de 450.000 de dolari la Al-Faisaly. El va încasa imediat şi o primă de instalare de 150.000 de euro. În contractul pe care i l-au pregătit saudiţii este stipulată şi prima de promovare în prima ligă arabă.

Va fi greu pentru Arnold Garita să refuze o asemenea ofertă. El a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, de Neluţu Varga la CFR Cluj, dar şi de echipa bulgară CSKA Sofia.

Europenii nu s-au putut apropia însă de banii pe care i-au oferit saudiţii de la Al-Faisaly, echipă aflată în a doua ligă arabă.

Reclamă

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ne-a interesat, gata. A fost până acum două zile interes din partea noastră. Ce fac, stau să mă rog de Garita? Machita, că așa îi zic eu”, mai spunea Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Arnold Garita după ce negocierile cu FCSB au picat

Arnold Garita a transmis un mesaj clar, după ce transferul lui la FCSB a picat. Atacantul a transmis faptul că şi-ar fi dorit să ajungă la o înţelegere cu oficialii roş-albaştrii, însă nu este el cel care negociază, ci agenţii săi. De asemenea, fostul atacant de la FC Argeş a transmis faptul că nu va semna cu o altă echipă din Liga 1, în această pauză competiţională.

Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili. M-au plăcut, m-au „adoptat” chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş.

Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine.

Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul.

Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc”, spunea Arnold Garita în momentul în care transferul la FCSB a picat, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și