Închide meniul

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1! Anunţul făcut de patronul FCSB: „Chiar vreau să promoveze! Le dau 15-0!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 22:21

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1! Anunţul făcut de patronul FCSB: „Chiar vreau să promoveze! Le dau 15-0!

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a declarat că o vrea pe CSA Steaua în Liga 1! Patronul de la FCSB susţine că s-ar bucura dacă trupa lui Daniel Opriţa ar promova la finalul acestui sezon, deoarece este convins că echipa sa se va impune categoric în duelurile directe. Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera a declarat că Legea Sporturilor nu va fi votată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o intervenţie furibundă şi a declarat că CSA Steaua este finanţată din cei 2 milioane de euro pe care el îi plăteşte anual către stat, ca impozit.

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1

Gigi Becali a dezvăluit suma pe care o plăteşte anual, ca impozit, către stat. Acesta susţine că din banii aceştia este finanţată CSA Steaua, fapt care i se pare revoltător.

Pe de altă parte, patronul de la FCSB a analizat şi posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze în Liga 1, la finalul actualului sezon. Gigi Becali a transmis faptul că îşi doreşte să-i înfrunte pe „militari” în prima ligă, şi să le administreze o înfrângere categorică.

De asemenea, Becali susţine că o eventuală promovare a celor de la CSA Steaua „l-ar scăpa” de fanii din Peluza Sud.

Reclamă

„Primul pas. Statul să nu ne ia banii. La ora asta, plătesc 2 milioane de euro impozite la stat. Nu putem să cerem să ne ajute. De ce să mai dăm bani în plus. Cu alte cuvinte, spuneţi că statul are nevoie de fotbal. Dacă are nevoie, atunci lasă-l pe cel care vrea să facă, şi nu-i mai lua bani.

Să zicem că e normal să ia impozite. Trebuie să facem diferenţă între echipele care iau bani din comunităţile locale şi cele care iau din impozite. Este vorba de bugetul statului, la care eu vin cu 2 milioane de euro anual. Din banii ăia, o parte se duc la CSA, ca să se bată cu mine.

E o diferenţă între primărie şi CSA. Care ţară în Europa mai are echipă de departament de stat? Spuneţi una! Nu are niciuna. Nu există în Europa ţară în care un minister să aibă echipă de fotbal. Să facă toate ministerele echipă. Ar fi foarte interesant aşa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Legea Sporturilor nu va fi votată niciodată!”

Aici nu este vorba de banii comunităţii, este vorba de banii din buget. Este o diferenţă. Banii de la bugetul de stat sunt pentru investiţii, nu pentru fotbal.

Faceţi şi voi un referendum şi vedeţi dacă este de acord tot poporul român. Îmi convine că am dat 40 de milioane, şi mi se spune că am furat? Legea nu se va vota în viaţa vieţilor lor.

Sunt subiectiv, dar nu mă derajează dacă promovează ei. Chiar vreau să promoveze, să le dau 15-0. O să-i fure, vom vedea anchete DNA, după. Când transferă un jucător de 3 milioane, 500.000 de euro va lua antrenorul…

Să ştiţi că n-am nicio treabă, i-am spus şi lui MM. Mai bine, că scap de Peluza Sud. Vreau să existe echipa asta ca să scap de Peluza Sud. La ce mă deranjează pe mine daă promovează CSA-ul? Nu sunt ipocrit. Eu spun lucrurile cum sunt. Ştiu că n-o să fie votată niciodată (n.r. Legea Sporturilor)”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și