Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, obligat să plătească 400.000 de euro pentru Kevin Boli: „Am vorbit cu el!”. Avertismentul primit de patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 11:59

Gigi Becali, obligat să plătească 400.000 de euro pentru Kevin Boli: „Am vorbit cu el!. Avertismentul primit de patronul FCSB

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile de caritate pe care le face

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali va fi obligat să plătească 400.000 de euro pentru transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani la FCSB. Valeriu Iftime nu este dispus să renunțe prea ușor la fundașul ivorian, revenit în Liga 1 în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul clubului din Moldova a dezvăluit că a avut o discuție între 4 ochi cu jucătorul de 31 de ani dorit intens de Gigi Becali la FCSB.

Gigi Becali, obligat să plătească 400.000 de euro pentru Kevin Boli

Boli i-a transmis că se simte bine la FC Botoșani, dar nu va spune „nu” dacă va apărea o ofertă de nerefuzat pe numele său. Valeriu Iftime a spus că nu a vorbit direct cu Gigi Becali, ci până acum au existat discuții doar între oficialii FCSB-ului și impresarul lui Kevin Boli.

De asemenea, Valeriu Iftime i-a transmis și un avertisment lui Gigi Becali, explicând că FCSB nu reprezintă o prioritate pentru fundașul ivorian, la ora actuală. În plus, finanțatorul moldovenilor susține că jucătorul său ar fi dorit și în campionatul Turciei.

„Eu am spus ceva. La mine, Boli nu e Dawa. Boli e prea bun, dacă merge la FCSB, clar joacă. Numai că el vrea să ajungă la altă echipă, cred. El a venit un an de zile la mine pentru că a spus că vrea să joace fotbal și să intre puțin, că a avut o accidentare. Acum, dacă totul îi merge bine, găsește club. Are club în Turcia, vedeți peste tot. Nu e o problemă pentru el. Eu cu Boli am vorbit doar dacă vrea să plece. Mi-a spus că nu, vreau la Botoșani, îmi convine, dacă aveți o ofertă bună dumneavoastră îmi spuneți și mie și eu vorbesc cu respectivul.

Reclamă

Nu, n-am vorbit cu domnul Becali. Au fost discuții doar cu domnul Florin Vulturar (n.r. – impresarul lui Kevin Boli). (N.r. – Despre suma cerută pentru Boli) Dacă nu se ridică, nu pleacă. Eu am cerut 400.000 de euro. Se poate negocia foarte foarte puțin. Nici nu mă ajută să îl dau cu 100.000, mă deranjează foarte tare. Nu pot să mă joc așa ușor. Dacă e o ofertă bună, de nerefuzat, atunci pleacă. Dacă nu, eu oricum am nevoie de el ca să-l bage în formă pe Dican”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

Kevin Boli, dorit cu orice preț de Gigi Becali la FCSB

CFR Cluj l-ar vrea şi ea pe Kevin Boli. Gigi Becali ar fi oferit doar 100.000 de euro, dar acum e convins să insiste: „Nu ştiu nimic. Acum o să văd”, a spus Gigi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe Boli îl știu, eu i-am facut contractul, acum să fie liber. Oricând poate fi luat, nu i-au pus clauză, nimic. Ca să pot să-l iau. Și îl voi lua. Păi, dacă n-are nicio clauză? Îi plătesc salariul primit, își cumpără singur contractul.

Are peste 28 de ani și nu are clauză de reziliere. El poate pleca si plătește la club restul contractului. Dacă are doi ani vechime, nu e nicio problemă. Dacă nu, e suspendat 12 etape și apoi joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și