Închide meniul

Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 16:29

Reclamă
Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor

Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Patronul campioanei din Liga 1 nu se mai uită la bani când vine vorba de performanțele echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii au câștigat matematic titlul după 2-1 cu Farul Constanța. Partida de pe Arena Națională s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League

După ce echipa sa a câștigat titlul, Gigi Becali a dezvăluit sumele fabuloase pe care jucătorii le pot primi, în cazul în care se vor califica în UEFA Champions League.

Patronul campioanei a anunțat că majoritatea jucătorilor vor încasa o primă între 100.000 și 300.000 de euro, în cazul unei calificări în cea mai importantă competiție din lume.

Totuși, Becali a dezvăluit și numele jucătorului care va încasa cei mai mulți bani. Este vorba despre Vlad Chiricheș, care are în contract o primă în valoare de 500.000 de euro!

Reclamă

„Eu nu am luat niciun ban, de ce să fiu entuziast? Eu vreau bani! Sunt jucători care au trecute în contract prime de 300.000 de euro, 200.000 de euro… La modul general este 100.000 de euro, dar au și 200.000 și 300.000 de euro.

Cred că doar Chiricheș are 500.000 de euro pentru Champions League”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Totuși, FCSB va avea o misiune dificilă în cupele europene, având în vedere că are un coeficient mai mic față de anii precedenți. Vezi AICI ce traseu pot avea roș-albaștrii, în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua

Gigi Becali n-a mai rezistat şi cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul din Liga 1 câştigat de FCSB. Latifundiarul din Pipera a lansat un nou atac la adresa echipei Armatei, care nu a reuşit să obţină drept de promovare.

Patronul FCSB-ului vrea să joace pe stadionul din Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. Mai mult, îşi doreşte să cumpere marca Steaua, pentru a închide definitiv conflictul cu generalii şi cu Florin Talpan.

„Ca să nu existe discuții, scoate marca de Steaua la vânzare. Nu puteți promova, hotărâre de Guvern, scoate-o la vânzare, punct.

Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare să o valorifice și o cumpără cineva sau eu, sau oricine, și gata mă cu scandalurile.

Echipa aia trebuie desființată că nu are ce. Să ne dea nouă stadionul, ca să mergem în Liga Campionilor să avem stadion. Să revină lucrurile în făgașul lor normal„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out Vezi toate știrile
Citește și