Închide meniul

Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj: „Să mi-l dea mie!” Răspunsul dat imediat de Neluţu Varga

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 17:17

Reclamă
Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj: „Să mi-l dea mie! Răspunsul dat imediat de Neluţu Varga

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele

Gigi Becali şi Neluţu Varga/ Colaj Hepta

Gigi Becali a făcut ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera s-a declarat impresionat de Ermal Krasniqi, dezvăluind faptul că l-ar dori pe acesta la FCSB. Răspunsul lui Neluţu Varga nu a întârziat să apară, după ce patronul roş-albaştrilor şi-a manifestat interesul pentru jucătorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi a început ca rezervă duelul cu FCSB, fiind trimis în teren de Andrea Mandorlini în minutul 61, în locul lui Morgan.

Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj

Deşi nu a fost titular, Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a transmis clar că l-ar vrea pe kosovar la FCSB, şi a dezvăluit şi ce sumă e gata să scotă din buzunar pentru a obţine semnătura acestuia.

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică. Ăla din stânga ăla cu viteză. A intrat (n.r- 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui.

Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el. E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie. Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Răspunsul lui Neluţu Varga a venit imediat după declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj a declarat că aşteaptă o ofertă concretă pe numele lui Ermal Krasniqi din partea celor de la FCSB. Acesta l-a avertizat pe Gigi Becali însă, mărturisind că un jucător precum mijlocaşul kosovar costă mult.

„Spune-i domnului Becali să facă oferta. Dar atât îi spun. Fotbaliștii buni costă. Discutăm. Să-mi facă o ofertă”, a transmis Neluţu Varga, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în iarna anului trecut de la Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători din lotul clujenilor, în acest sezon bifând 15 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, reacţie nervoasă după CFR Cluj – FCSB 1-1

Gigi Becali a avut prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman, în derby-ul dintre CFR – FCSB, încheiat la egalitate, 1-1. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că echipa sa a fost furată după decizia venită de la VAR de a anula golul lui Florinel Coman, marcat în minutul 55.

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
Vezi toate știrile
Citește și